NOVI STRAVIČNI DETALJI IZ SLUČAJA ANE VOLŠ, PROGOVORILA JE KLJUČNA OSOBA: Svašta je iznela, ovo nema ni u HORORU!
Ana i Brajan Volš, Foto: Facebook/anawalshe

UŽAS

NOVI STRAVIČNI DETALJI IZ SLUČAJA ANE VOLŠ, PROGOVORILA JE KLJUČNA OSOBA: Svašta je iznela, ovo nema ni u HORORU!

Velika porota juče je podigla optužnicu protiv 48-godišnjeg Brajana Volša zbog ubistva supruge Ane

Objavljeno:

Opsežna potraga za Beograđankom Anom Volš, pokrenuta je nakon što je njen poslodavac prijavio nestanak 4. januara. Suprug je rekao da ju je posljednji put video kako odlazi iz njihove kuće na poslovni put u novogodišnjoj noći, ali istražitelji razotkrili horor koji se dešavao...

Velika porota juče je podigla optužnicu protiv 48-godišnjeg Brajana Volša zbog ubistva supruge Ane, koja je nestala početkom godine. Okružni tužilac Majkl V. Morisi objavio je da se slučaj premešta s okružnog suda na viši okružni sud. Tužilac je objasnio da je Volš optužen za ubistvo, za dovođenje u zabludu policijske istrage/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tela, preneo je CNN.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: Greg Derr, Twitter

Tužioci su saopštili kako je tokom istrage otkriven niz zastrašujućih internet pretraživanja, za koje se veruje da ih je tražio Volš, uključujući "Koliko je vremena potrebno da telo počne da se oceća?" i "Kako sprečiti raspadanje tela".

Dokazi: Krv, testera, sekira i snimci

Među dokazima za koje tužioci kažu da su otkriveni bili su: krv i krvavi nož u podrumu kuće Volšovih, kontejneri koji sadrže nešto što je izgledalo kao stvari Ane Volš, mrlje od krvi, testera za metal, sekira, sredstva za čišćenje i više stvari za koje se veruje da su povezane sa slučajem, DNK Brajana i Ane Volš na nekim od odbačenih predmeta i snimci nadzornih kamera koja pokazuje muža kako baca vreće u kontejnere za smeće.

Kuća Volšovih
Kuća Volšovihfoto: Printscreen / Tviter / Going West Podcast

Istražitelji su, podsećamo, na deponiji otkrili 10 vreća za smeće s dokazima.

Brajan Volš je uhapšen 8. januara pod sumnjom da je obmanuo istražitelje, a optužen je za ubistvo 18. januara, kada su istražitelji prvi put javno rekli da veruju da je Ana Volš mrtva.

Tokom ročišta pred okružnim sudom u Kvinsiju tužioci su tvrdili da je Brajan Volš ubio svoju suprugu jer je želeo okončati njihov brak i da je lagao istražitelje o nekim svojim postupcima i mestu gde se nalazio u danima nakon njenog nestanka.

1 / 6 Foto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe

"Veruje se da je umesto razvoda Brajan Volš raskomadao Anu Volš i bacio njeno telo", rekla je tužiteljka Beland tokom rasprave. Volš je zadržan u zatvoru bez mogućnosti puštanja uz kauciju. Trejsi Miner, advokatica Brajana Volša, sugerisala je u januaru da slučaj ne počiva na snažnim dokazima.

"Ovo je samo korak u dugom procesu, tokom kojeg Brajan Volš uživa ustavnu pretpostavku nevinosti i svu zaštitu koju mu daje ustav. Zahvalni smo detektivima koji su uložili toliko sati u prikupljanje dokaza u ovom slučaju i svedocima koji su nam pomogli da dođemo do toga", naglasio je Morisi.

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso/Oslobodjenje.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.