ĆERKU DRŽAO U KUPATILU, A ON POSEĆIVAO RESTORANE: Sve kačio na INSTAGRAM, hvalio se LAGODNIM ŽIVOTOM! (FOTO)
Uroš Pašajlić, Foto: Printscreen/Facebook/Urosh MX

JEZIVO!

ĆERKU DRŽAO U KUPATILU, A ON POSEĆIVAO RESTORANE: Sve kačio na INSTAGRAM, hvalio se LAGODNIM ŽIVOTOM! (FOTO)

Sa devojkom koju je prebio u vezi je poslednje tri godine, a bio je u zatvoru 2015. godine

Objavljeno:

Uroš Pašajlić (38), otac iz pakla sa Zvezdare za kojim od juče policija intenzivno traga, hvalio se na Instagramu slikama iz restorana u koje je izlazio, dok je svoju osmogodišnju ćerku danima držao zaključanu u kupatilu, u kadi, izgladnelu i potpuno zapuštenu.

Ovaj strašni događaj, koji je potresao Srbiju, otkriven je sasvim slučajno, kada je u policijsku stanicu na Zvezdari došla isprebijana žena i prijavila da ju je Pašalić udario glavom i polomio joj nos, a zatim je rekla i da on u stanu drži zatočenu svoju osmogodišnju ćerku.

Patrola policije odmah potom uputila se na lice mesta,a dve policajke su prve ušle u stan, na kome je bila polomljena brava na ulaznim vratima. Vrata od kupatila bila su zaključana, a ključ se nalazio sa spoljne strane vrata. Okrenule su ključ i ugledale jeziv prizor. U kadi se nalazilla devojčica potpuno dezorjentisana, u veoma teškom stanju.

Dete je odmah upućeno na lekarski pregled, a za Pašajlićem, koji je pre toga pobegao, raspisana je poternica.

1 / 16 Foto: Facebook

Prema dosadašnjim izjavama nadležnih, dete je bilo oduzeto i majci i ocu, jer su oboje zavisnici, a kad je devojčicina majka upućena na psihijatrijsko lečenje, odluka o oduzimanju je izmenjena, pa je otac proglašen za staratelja.

Kačio slike hrane iz restorana

Sa devojkom koju je prebio u vezi je poslednje tri godine, a bio je u zatvoru 2015. godine, u vreme kada je devojčica rođena.

Prema opisima koje je Pašajlić ostavljao pored fotografija, putovao je u Nemačku, a bio je i zaposlen u jednoj firmi.

1 / 2 Foto: Instagram_uroshmx

MUP je objavio njegovu sliku sa molbom građanima da ukoliko ga prepoznaju ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju odmah obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.