"DETE NE IZLAZI NAPOLJE, UMREĆE": Ovo je žena kojoj je monstrum Uroš slomio NOS i koja je spasila devojčicu (FOTO)
Urošaj Pašajlić sa vanbračnom partnerkom, Foto: Facebook

HOROR

"DETE NE IZLAZI NAPOLJE, UMREĆE": Ovo je žena kojoj je monstrum Uroš slomio NOS i koja je spasila devojčicu (FOTO)

Polcija je po prijavi pretučene žene otišla u stan na Zvezdari i tamo zatekla pravi užas

Objavljeno:

Jezivo i nezapamćeno nasilje otkriveno je nakon što je žena došla u policijsku stanicu u Beogradu sa slomljenim nosem i modricama ispod očiju, te prijavila vanbračnog partnera Uroša Pašajlića (38) za nasilje, a potom je je šokirala inspektore, rekavši da njen vanbračni suprug godinama drži zaključanu u stanu kao roba svoju ćerku (8) i maltretira je!

- On je mene pretukao, slomio mi je nos još 19. marta, ali ja nisam smela ni mogla da izađen iz stana po pomoć. Pretio mi je, strašno ga se plašim. Znate, on ima ćerku iz prvog braka i dete drži zatočeno u stanu! Morate je spasiti, umreće - navodno je rekla pretučena žena, posle čega su policajci hitno reagovali.

Uroš Pašajlić, Mirijevo
foto: Facebook

Polcija je po prijavi pretučene žene otišla u stan na Zvezdari i tamo zatekla pravi užas. Iznemogla i neuhranjena devojčica bila je u kadi, nije mogla da hodi, ni da govori.

- Ne dozvoljava joj da izađe iz stana. To dete nije videlo belog dana - navodno je rekla žena.

1 / 9 Foto: Tamara Trajković

Inspektori su zanemeli na ove reči i odmah se uputili na adresu gde se nasilje dogodilo, a kada su provalili vrata stana zatekli su jezivu scenu. Devojčica je nađena vidno izmučena u kadi.

- Dve poliacjke su ušle u stan. Jedna je uzela dete u naručje i odnela ga iz tog pakla. Devojčica je toliko mršava da izgleda kao beba, a ne kao dete od osam godina. Verujte, ovo dete je spaseno u poslednjem trenutku - ispričali su za Kurir stanari zgrade na Zvezdari.

Uroš Pašajlić, Mirijevo
foto: Facebook

Osumnjičeni se nalazi u bekstu i policija traga za njim. Njemu se na teret stavlja da je izvršio tri krivična dela - nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje maloletnog lica, kao i neispunjavanje porodičnih obaveza.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Na društvenim mrežama može se videti da pretučena žena ima zajedničke fotografije sa osumnjičnim koji je u bekstvu, kao i da on, gde su skoro na svakoj fotografiji nasmejani. Objavili su i da su u vezi od decembra 2021. godine, a da nije bilo nje, za devojčicu se verovatno ne bi ni saznao.

02:17

BOLEST ZAVISNOSTI NIJE OPRAVDANJE ZA PORODIČNO NASILJE! Psiholog o slučaju devojčice koju je otac godinama držao u kadi

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.