OTKRIVENI NAJNOVIJI DETALJI O POZNATOM HIRURGU: Sumnja se da je BIO pod DEJSTVOM OVOGA kada je napao ŽENU
Nikola Ostojić, Foto: Printscreen / Instagram

jezivo

OTKRIVENI NAJNOVIJI DETALJI O POZNATOM HIRURGU: Sumnja se da je BIO pod DEJSTVOM OVOGA kada je napao ŽENU

Doktor je bio na bolovanju zbog problema vezanih za zglobove i kožu

Objavljeno: 17:01h

Poznati hirurg Nikola Ostojić (48), koji se nalazi u pritvoru koji mu je po zahtevu Trećeg OJT odredio sud, a koji se tereti za nasilje u porodici, odnosno da je brutalno pretukao suprugu I.O.(42), u vreme izvršenja dela za koje se sumnjiči navodno je bio pod dejstvom teških lekova.

Kako saznaju "Novosti" iz izvora bliskom istrazi, doktor je bio na bolovanju zbog problema vezanih za zglobove i kožu.

- Uzimao je lek za bolove zglobova i probleme sa kožom i sluzokožom, jer smanjuju bolove i upale. Ali, ima i neželjene efekte, koje se manifestuju u vidu otoka žlezda ili tkiva, a pre svega - fizičkih i psihičkih iritacija. Zbog svega ovoga, postoje sumnje da je možda doktor bio u lošem zdravstvenom stanju ili čak stanju smanjene uračunljivosti kada se svađao sa suprugom, nasrnuo na nju i pretukao je. Ipak, konačnu reč o svemu tome će dati veštaci - prenose "Novosti".

Nikola Ostojić, Hirurg
foto: Printscreen / Instagram

U porodičnom nasilju, koje je navodno trajalo gotovo mesec dana, I.O. je zadobila prelom više rebara i ruke, podlive i druge povrede.

Nasilje su policiji prijavile komšije, I O. Je u prvom trenutku pokušala da prećuti šta joj se dogodilo, da bi kasnije sve priznala i prijavila supruga za nasilje. Ona nije životno ugrožena, ali se nalazi u bolnici, jer čeka operaciju.

Hirurg, Nikola Ostojić
foto: Printscreen / Instagram

Njen suprug je u pritvoru. U prvom navratu nije želeo da iznese odbranu u Tužilaštvu, ali je u međuvremenu, kako potvrđuje i njegov advokat Đorđe Kalanj, promenio mišljenje i odlučio da ispriča "svoju stranu priče".

Takođe,Tužilaštvo prikuplja i sve ostale dokaze,a biće saslušani i svedoci,kao i oštećena I O. čim izađe iz bolnice.

(Espreso/Blic/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.