"ANĐELE MOJ, DANAS JE TVOJ ROĐENDAN": Svirepo UBIJENA Milica bi danas napunila 29 godina, majka NEUTEŠNA
Milica Barašanin, Foto: Youtube/Radio-televizija Vojvodine

UBISTVO MILICE BARAŠIN

"ANĐELE MOJ, DANAS JE TVOJ ROĐENDAN": Svirepo UBIJENA Milica bi danas napunila 29 godina, majka NEUTEŠNA

Milica Barašin je bila učenica srednje škole u Subotici, kada je ubijena nadomak kućnog praga imala je 16 godina

Objavljeno:

"Milice, Anđele moj, danas je tvoj rođendan. Znam da me čekaš da dođem, ali ti vidiš ljubavi Moja da ne mogu da ti dođem. Oprosti majci jedina moja. Volim te beskrajno. Neka te Anđeli cuvaju".

Ovim rečima je Svetlana Simendić, majka Milice Barašin (16) poželela srećan 29. rođendan svojoj svirepo ubijenoj jedinici.

Već 13. godina za nju su 7. oktobar, dan kada je Milica ubijena 2010. godine, i 2. februar, dan na koji je rođena, najtužniji dani.

Kako je na godišnjicu smrti izjavila majka "tog 7. oktobra sve je za nju stalo, a niko je od tada ne zove, ne pita, a ubica nije pronađen".

1 / 6 Foto: Youtube/Printscreen/Radio Televizija Vojvodine

Milica Barašin je bila učenica srednje škole u Subotici, kada je ubijena nadomak kućnog praga imala je 16 godina. S leđa joj je prišao nepoznati muškarac i prerezao joj je vrat. Sahranjena je u Somboru.

Kobne večeri se vraćala iz grada oko 21 sat. Deo puta je prolazila sama, jer niko iz njenog društva nije stanovao u tom delu grada, iza groblja kod Dudove šume i bazena.

Ubijena je kod pruge u Subotici, u blizini kuće u kojoj je živela sa majkom, dekom i bakom

U ušima je imala slušalice, a kod kuće je čekala majka. Na mestu sa kojeg se vidi njena kuća s leđa joj je prišao muškarac. Nije ga primetila ni čula njegovo kretanje zbog slušalica.

Prema obdukcionim nalazima, ubica joj je prerezao vrat mesarskim nožem koji nije pronađen, utvrđeno je da je dešnjak, a povredio joj je i jagodice prstiju na ruci jer je Milica pokušala rukom da se odbrani od smrtonosnog sečiva. Nije je opljačkao, niti seksualno uznemirio. Ubio je i pobegao.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.