UPOZORENJE! EVO KAKO DANAS IZGLEDA SERIJSKI SILOVATELJ IZ BEOGRADA! Pojavila se fotografija, OBRATITE PAŽNJU! FOTO
Igor Milošević nekad i sad, Foto: Printscreen

PAŽNJA!

UPOZORENJE! EVO KAKO DANAS IZGLEDA SERIJSKI SILOVATELJ IZ BEOGRADA! Pojavila se fotografija, OBRATITE PAŽNJU! FOTO

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) iz Beograda izašao je na slobodu nakon što je odslužio 15 godina robije

Objavljeno: 11:01h
  • 2

Igor Milošević (44) iz Beograda odslužio je kaznu za seriju silovanja i razbojništava i sad je na slobodi. Reč je o višestrukom povratniku i sasvim je izvesno da će opet napadati žene, zbog čega je pod nadzorom policije.

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) iz Beograda izašao je na slobodu nakon što je odslužio 15 godina robije zbog silovanja i razbojništava koje je izvršio u septembru 2007! Ovaj nepopravljivi manijak prvi put je silovao kad je imao samo 14 godina i do sada je proveo ukupno tri decenije iza rešetaka!

Igor Milošević silovatelj iz Beograda
Igor Milošević silovatelj iz Beogradafoto: Kurir

Na društvenim mrežama odmah se pojavila fotografija od ranije, a korisnici je šeruju i upozoravaju sve na njega. Sada se, međutim, pojavila i fotografija koja je nastala pre nekoliko dana a za koju se veruje da se na njoj nalazi baš Igor Milošević!

Igor Milošević silovatelj iz Beograda
Igor Milošević silovatelj iz Beogradafoto: Društvene mreže

Ipak, on se dosta fizički promenio, reč je o tamnoputom muškarcu, visokom oko 175 centimetara, snažnije građe.

Ovaj beogradski manijak, kako su ga mediji prozvali, silovao je prodavačicu u butiku na Vračaru, a dan kasnije na Voždovcu napao radnicu optičarske radnje. Inače, radi se o serijskom silovatelju koji je i pre ovih zločina takođe u Beogradu za samo 3 dana silovao i napao devet devojaka!

Na ulicama prestonice je vladala opšta panika, naročito među ženama i prodavačicama u buticima, a uznemireni građani su svaku sumnjivu mušku osobu prijavljivali policiji sve dok manijak nije završio iza rešetaka što se dogodilo u septembru 2007. godine.

Telefon 92 se tih dana usijao od poziva građana koji su primetili „beogradskog silovatelja“. Uznemirene prodavačice oprezno su posmatrale svakog sumnjivog muškarca koji bi ušao u njihovu radnju. Iz sata u sat, policija je legitimisala prolaznike na ulicama.

Milošević je pre poslednjeg hapšenja već dva puta bio osuđivan zbog silovanja. Poslednji put je izašao iz zatvora 25. avgusta 2007. godine, a posle samo 23 dana na slobodi, on je nastavio da napada i siluje.

- Milošević je seriju silovanja izvršio kada je imao samo četrnaest godina. Za tri dana podigao je Beograd na noge. Način napada isti je kao i u poslednja dva slučaja, najčešće je napadao prodavačice u buticima. Najgori slučaj bio je napastvovanje maloletne devojčice iz Zvečanske ulice koju je na silu ubacio u automobil, vezao je lisicama i zlostavljao. Tada je za tri dana izvršio četiri silovanja i pet puta je pokušao, ali su devojke uspele da se spasu. Bilo je strašno jer je policija u jednom danu dobijala po tri prijave silovanja. Žene su bile u strahu, a i tada se o njemu izveštavalo na naslovnim stranama - rekao je tada dugogodišnji operativac beogradske policije.

On je rekao i da su tada Miloševića uhapsili tako što mu je policija postavila zamku.

- Uhvatili smo ga uz pomoć jedne poznate beogradske prostitutke, koja je radila u parku kod autobuske stanice, s kojom je Milošević imao seksualni odnos. Zahvaljujući njoj, on se tada našao iza rešetaka. Čak je i ona, koja je važila za jednu od najiskusnijih u tom poslu, rekla da nikada nije videla goreg seksualnog manijaka i bolesnika - rekao je sagovornik „Blica“.

Milošević je kao maloletnik osuđen i poslat na odsluženje kazne u dom za maloletnike. Podaci o tome kada je tačno izašao iz doma nisu poznati. Zna se da je novu seriju napada ponovo izveo 2001. godine. Tada je napao radnicu u jednom kozmetičkom salonu u Beogradu. U lokal je ušao kako bi, navodno, kupio kremu. Kada mu je ona rekla da je muškarcima zabranjen ulaz, Milošević je zaključao vrata. Uz pretnju nožem devojku je naterao da legne ispod solarijuma. Pošto je uzeo 1.400 dinara i dva mobilna telefona, manijak je devojci naredio da se skine i silovao je.

Sedam dana kasnije, takođe s nožem u ruci, Milošević je ušao i jednu beogradsku knjižaru i od prodavačice zatražio pazar. Pošto je uzeo 500 dinara, devojci je skinuo pantalone i pokušao da je siluje. Devojku je, na sreću, spasla mušterija koja je u tom momentu naišla i zbog koje je Milošević pobegao iz knjižare.

Zbog ova dva slučaja, ali i još jednog pokušaja silovanja i šest razbojništava koja je počinio u tom periodu, Milošević je 7. marta 2002. godine osuđen na zbirnu kaznu od deset godina, odnosno, na šest godina zatvora. Okružni sud tada je kaznu obrazložio činjenicom da je on već bio osuđivan zbog razbojništva, kao i da je nova počinio čim je izašao iz zatvora. On je poslat u Kazneno-popravni zavod „Zabela“ kod Požarevca, 5. decembra 2002. godine, a kao slobodan čovek izašao je krajem avgusta 2007. godine. Milošević je incidente pravio i u zatvoru kada je nožem ranio jednog osuđenika u zatvorskoj trpezariji.

Bonus video:

Hapšenje pedofila
01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media