CRNOG LIKVIDIRALI ISPRED ZGRADE, TRUDNA VERENICA U OČAJU ZAPOMAGALA: Pozvali ga da izađe, pa sasuli RAFAL U NJEGA!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

ubistvo

CRNOG LIKVIDIRALI ISPRED ZGRADE, TRUDNA VERENICA U OČAJU ZAPOMAGALA: Pozvali ga da izađe, pa sasuli RAFAL U NJEGA!

Radenka je, dok je boravio s devojkom u stanu, neko pozvao telefonom da siđe ispred zgrade

Objavljeno:

Radenko Popović Crni (31) ubijen je u noći između 18. i 19. avgusta 2013. godine u Novom Sadu. Kaćanin je likvidiran na uglu Kopernikove i Ulice Ilije Birčanina.

Ubice su u njega iz automatske puške ispalile 19 metaka, od kojih ga je pogodilo osam. Do danas nije rasvetljeno ko stoji iza te likvidacije.

Radenka je, dok je boravio s devojkom u stanu, neko pozvao telefonom da siđe ispred zgrade, i samo što je prišao svom automobilu, napadači su otvorili rafal u njegovom pravcu.

Policija je vrlo brzo došla na mesto događaja i počela je potraga za ubicom. Sledećeg dana na obali Dunava, kod nasipa na Dunavcu, pronađena je „opel astra“, koja je potpuno izgorela, a za koju se pretpostavljalo da su je koristili napadači.

Komšije su tada ispričale i da su čule rafal, kao i njegovi devojku kako viče i zapomaže.

- Videla sam mladića kako leži pored automobila i trudnu devojku koja ga grli i zapomaže: „Pomozite mi, zovite Hitnu pomoć!“ Pored njih nije bilo nikoga - ispričala je tada komšinica za medije.

Porodica i prijatelji imali su samo reči hvale za njega. Isticali su da se nikome iz komšiluka nikada nije zamerio i da je bio sjajan momak.

Samo nekoliko dana ranije, njegova verenica Matea je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa prstenom na ruci, a bila je u petom mesecu trudnoće.

Prema rečima njegovih drugova i drugarica, Crni je bio mnogo srećan kada mu je verenica rekla da je trudna, čekali su devojčicu i dogovorili se da se zove Helena.

Radenko je, prema tvrdnjama poznanika, živeo malo kod verenice u Novom Sadu, malo u porodičnoj kući u Kaću s roditeljima i starijim bratom, a radio je kao obezbeđenje u diskoteci "Muzej".

Takođe, samo nekoliko godina pre ubistva, Radenko je slučajno ranjen u jednom lokalu. Osim toga, policija je protiv njega podnosila krivične prijave za iznudu, nanošenje teških i lakih povreda, a 2005. je osuđen i na uslovnu kaznu.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media