IZBO ADVOKATA IZ KOCELJEVE PA PRED SUDOM IZNEO SRAMNU ODBRANU: Na jedno pitanje vešto izbegao da ODGOVORI!
Hapšenje, Foto: Printscreen/youtube/mup.rs

novi detalji

IZBO ADVOKATA IZ KOCELJEVE PA PRED SUDOM IZNEO SRAMNU ODBRANU: Na jedno pitanje vešto izbegao da ODGOVORI!

Slobodan R. naveo je da poznaje advokata od ranije i da nije bio njegov klijent, a juče je svratio "po pravni savet"

Objavljeno:

U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu saslušan je Slobodan R. (72) iz Koceljeve koji je juče nožem napao advokata Borisava Bilalija (65) iz ovog mesta.

Tužilaštvo ga tereti za krivično delo pokušaj ubistva, a nakon saslušanja od sudije za prethodni postupak Višeg suda u Šapcu tužilac je zatražio određivanje pritvora do 30 dana.

Izvor jednog portalas navodi da je Slobodan R. pred tužiocem izneo odbranu, naveo je da poznaje advokata od ranije i da nije bio njegov klijent, a juče je svratio "po pravni savet".

O motivima zbog kojih je nožem nasrnuo i advokata ubo u vrat vešto je izbegavao da odgovora. Tužilaštvo će u nastavku istrage saslušati advokata Bilalija kada njegovo zdravstveno stanje to bude dozvoljavalo i nekoliko svedoka, a obaviće se i potrebna veštačenja.

Hapšenje
foto: MUP Srbije

Podsetimo, juče oko 10.50 Slobodan R. je nožem ubo u vrat advokata Borivoja Bilalija u njegovoj kancelariji i potom pobegao.

Efikasnom akcijom koceljevačke policije ubrzo je uhapšen nedaleko od kancelarije. Policija je pronašla i nož kojim je, kako se sumnja, pokušao da ubije advokata. Ranjeni advokat je otišao u policiju koja je nedaleko od njegove kancelarije i prijavio da ga je Slobodan R. napao nožem. Sa teškim telesnim povredama on je zbrinut u šabačkoj bolnici gde je hitno operisan.

Osim velike posekotine od noža na vratu, čija oštrica srećom nije oštetila vitalne krvne sudove, advokat Bilali je imao povrede po rukama što ukazuje da se branio kada se Slobodan R. razbesneo i počeo da maše nožem.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.