ONA JE BILA SVEDOK JEZIVE NESREĆE NA VOŽDOVCU U KOJOJ JE ČOVEK ŽIV IZGOREO: "Dozivao je pomoć"
Nesreća kod Trošarine, Foto: Printscree/Instagram/Serbialive_beograd

strava i užas

ONA JE BILA SVEDOK JEZIVE NESREĆE NA VOŽDOVCU U KOJOJ JE ČOVEK ŽIV IZGOREO: "Dozivao je pomoć"

Gurao je vrata, dozivao je pomoć, molio da mu neko pomogne... Svi smo trčali ka njemu, ali niko nije uspeo da mu priđe, svedoči devojka koja se našla na mestu nesreće

Objavljeno:

Jedna osoba stradala je u stravičnoj nesreći koja se sinoć oko 22.30 časova dogodila u Bulevaru oslobođenja. Do nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udario u stub, a automobil se potom zapalio.

Svedoci tragedije kažu da je prizor bio stravičan.

- Gurao je vrata, dozivao je pomoć, molio da mu neko pomogne... Svi smo trčali ka njemu, ali niko nije uspeo da mu priđe - priča Milica, koja je gledala kako se automobil zakucao u banderu nakon čega je došlo do eksplozije i vozač je, zarobljen u automobilu, živ izgoreo.

Policija poginulog muškarca trenutno vodi kao NN lice jer su automobil i sva dokumenta izgoreli, te se radi DNK analiza koja treba da utvrdi ko je nastradali.

Zapalio se automobil, Zapalio se auto
foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd_rezerva.

- Policija ima određene sumnje, ali DNK analiza mora to da potvrdi - kaže nezvanično izvor jednog portala.

Telo nesrećnog muškarca poslato je na obdukciju, a biće rađene i toksikološke analize koje treba da utvrde da li je u trenutku nesreće vozač bio pod dejstvom alkohola ili drugih supstanci. Svedoci užasa kažu da se vozilo kretalo jako velikom brzinom nekoliko sekundi pre nesreće.

- Vraćala sam se iz parka i videla sam automobil koji je išao veoma brzo kroz bulevar. On je narednih pedeset metara ubrzavao i onda se zakucao u banderu. Puklo je kao da je bomba pala - objašnjava Milica.

Kako navodi, svi koji su se u tom trenutku našli u blizini odmah su pojurili da pokušaju da pomognu muškarcu koji je još bio u svesnom stanju i pokušavao je da izađe iz smrskanog automobila.

- Trčala sam ka automobilu iz kog je izlazio dim sa zadnje strane. Vozači su naglo kočili, vadili aparate za gašenje, ljudi sa stanice su dotrčali. Svi smo pojurili da mu pomognu. Čula sam da je gurao vrata, vikao: "Pomoć, pomozite mi!" ali niko nije uspeo da mu priđe. Za manje od minut kako se slupao automobil je eksplodirao! - prepričava Milica.

Prema njenim rečima, vatrogasci, Hitna pomoć i policija stigli su za svega nekoliko minuta, ali je već bilo kasno.

- Auto je izgoreo za dve, tri sekunde. Svi smo se odaljili od njega i šokirani posmatrali užas koji je bio ispred nas - delovi auta su bili razbacani po putu, a bandera je bila skroz isčupana, on je preminuo - rekla je ona.

Na mestu nesreće na ulici nema tragova kočenja, te se utvrđuje da li je vozač uopšte mogao da zaustavi automobil, da li je došlo do nekog kvara na vozilu ili je toliko brzo vozio da nije ni stigao da odreaguje.

Policija je obavila uviđaj, a skinuti su i snimci sa sigurnosnih kamera, koje se nalaze u ovoj ulici, kako bi se utvrdilo kako je došlo do nesreće.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media