NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Najnovije informacije oko STRAVIČNOG SLUČAJA koji je ZGROZIO SRBIJU
Biljana i Ivan, Foto: Kurir, Društvene mreže

strahota

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Najnovije informacije oko STRAVIČNOG SLUČAJA koji je ZGROZIO SRBIJU

Devojčica je nakon što je njena majka Biljana Stojanović (38) pronađena mrtva u jednoj od pomoćnih prostorija u dvorištu, u kući našla očev pasoš

Objavljeno:

Telo Ivana Stojanovića (40), koga je kako se sumnja ubila supruga Biljana pre najmanje tri godine, po pronalasku je bio neprepoznatljivo, te je naložena DNK analiza koja bi potvrdila njegov identitet.

Prema informacijama koje posedujemo, Ivan je po celom telu imao povrede nanete oštrim predmetom, a kako se sumnja ubijen je sekirom. Međutim, s obzirom na to da je njegovo telo ubačeno u bure, a onda zabetonirano, nakon čega je tako bilo sakriveno najmanje tri godine, prilikom pronalaska ono je bilo neprepoznatljivo. Iz tog razloga, a kako bi institucije potvrdile njegov identitet, naloženo je DNK veštačenje. Takođe, naložena je i obdukcija koja će utvrditi na koji način, ali i pre koliko vremena tačno je stravično ubistvo izvršeno.

Međutim, prema informacijama koje posedujemo, a šta nam je potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, zapisnici sa obdukcije, ali i DNK veštačenje, ni sedam dana od otkrivanja tela nisu dostavljeni.

- Nemoguće je preduzeti bilo kakve dokazne radnje dok zapisnici ne stignu - navodi se u odgovoru Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu redakciji “Blica”.

Podsetimo, klupko stravičnog zločina u Velikom Trnjanu počelo je da se odmotava kada je Ivanova i Biljanina ćerka (19) pronašla u kući njegov pasoš.

Kako saznajemo, devojčica je nakon što je njena majka Biljana Stojanović (38) pronađena mrtva u jednoj od pomoćnih prostorija u dvorištu, u kući našla očev pasoš. Shvatila je da je to čudno jer je njen otac, navodno već tri godine u inostranstvu, te je odmah pozvala strica Nenada, Ivanovog rođenog brata, koji je inače policajac.

1 / 8 Foto: Društvene mreže

Nenad je odmah došao i započeo pretragu kuće i na kraju u štali, iza improvizovanog pregradnog zida našao bratovljevo telo u zazidanom buretu. Za sada se sumnja se da je BIljana sekirom ubila supruga, stavila ga u bure i zazidala, a potom pune tri godine rođacima pričala kako se redovno čuje sa mužem koji je u Rusiji.

- Nakon što je Biljana sahranjena njena starija ćerka je u kući pronašla očev pasoš. Budući da je majka tri godine pričala da je Ivan u Rusiji, odmah je pozvala strica Nenada koji je proverom utvrdio da je njegov brat poslednji put ušao 2019. godine u Srbiju i da više nije izašao. Onda je on sa još jednim rođakom krenuo da pretražuje kuću. Navodno je Biljanina maćeha ispričala da je BIljana nešto doziđivala u štali jer su u dva navrata našli nekakvo zlato u selu, pa se plašila da ih ne opljačkaju te ga je s toga zazidala u štali. Navodno joj je ona dodavala cigle, ne znajući šta zida - priča za “Blic” jedna rođaka Stojanovića.

Ivanov brat je čekićem krenuo da ruši zid u štali, kada je naišao na stravično otkriće. Bratovljevo telo otkrio je u zabetoniranom buretu nakon čega je odmah obavestio policiju, čiji je i sam pripadnik.

- Biljana je dugo lagala da se čuje sa Ivanom zbog čega niko nije pokretao pitanje gde se on nalazi. Njegovim roditeljima je u više navrata preosila njegove pozdrave rekavši da bi ih nazvao da li da ne može jer oni nemaju Viber, niti internet u svojoj kući u udaljenom zaseoku Zbežište u planinama iznad Vučja. No, i svaka laž ima kraj. Verovatno je bila saterana gomilom laži u ćorsokak pa je digla ruku na sebe - objašnjava rođaka.

Nestala, pa popila otrov

I pronalazak Biljaninog tela prati misterija.

- Ona je prvo nestala. Svi su je tražili, ali je nisu našli, da bi njeno telo bilo nađeno u štali posle dva ili tri dana. Ležala je na čaršavu, sa glavom na jastuku dok joj je drugi jastuk bio ispod leđa, a kraj nje su se nalazili nož, cigarete i bočica otrova. Da li je ponela nož jer je želela da preseče vene, pa na kraju nije imala hrabrosti za to već je popila otrov, ili je nož ponela u strahu od nekog pre nego što je odlučila da sebi oduzme život, ostaće večna tajna koju je odnela u grob - priča rođaka.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.