AKO RADITE JEDNU OD OVIH PET STAVKI NIKADA NEĆETE IMA NOVCA: Rešite se ovh grešaka koje vas same teraju od sebe!
Novac, Foto: Profimedia

razmislite

AKO RADITE JEDNU OD OVIH PET STAVKI NIKADA NEĆETE IMA NOVCA: Rešite se ovh grešaka koje vas same teraju od sebe!

Ako bacate sitne apoene, smatraući da su bezvredni, to znači da ne poštujete novac

Objavljeno:

Želite da se obogatite, ali vam nikako ne ide? Ako radite neku od ovih pet stvari, nije ni čudo. Ovo su razlozi zašto nikada nećete imati novca.

Novac ne sme da miruje

Prema drevnom kineskom učenju Tao, novac je ekvivalent jang energije, aktivne energije muškog principa. Stoga je aktivnost glavni način povećanja kapitala. Ne očekujte da ćete se obogatiti ako vaš novac samo miruje. Nije važno gde, na bankovnom računu ili ispod dušeka. Da biste uspeli, potrebno mu je kretanje! Svako kretanje novčanica privlači finansijski uspeh.

Nemate kontrolu nad troškovima

Pored ovog osnovnog principa rukovanja finansijskom energijom, postoji još jedno važno pravilo. Trebalo bi tačno da znate koliko novca trenutno imate i jasno kontrolišete trošak. trebalo bi da zabeležite potrošene i zarađen novac, tako ćete uvek biti "u toku".

Zadužujete se

Zapamtite da je dug glavni neprijatelj vašeg blagostanja. Prema taoističkoj filozofiji, novac je posledica naših utrošenih napora, mentalnih ili fizičkih. A ako pozajmljujemo, to znači da da dobijamo novac bez utrošene energije, čime se naraušava ova ravnoteža. Neuravnoteženi sistem se vrlo brzo urušava i prestaje da funkcioniše. Da ne biste blokirali svoje novčane tokove, pametnije je da ne pozajmljujete, već da sačekate dok vaša energija ne donese prihod dovoljan da steknete ono što želite.

Ne poštujete novac

Ako bacate sitne apoene, smatraući da su bezvredni, to znači da ne poštujete novac. Zauzvrat vam on nikada neće biti "naklonjen", vrlo je jednostavno. Uvažavajte ga, vrednujte, ali nikako ne treba da ga obožavate. Novac je sredstvo, a ne cilj.

Ne održavate kuću u redu

Energija bogatstva i blagostanja, prema ajurvedi, takođe je direktno povezana sa čistoćom. Održavajte red u svom domu, nosite čistu i ispeglanu odeću, na vreme očistite kuću od smeća. Zapamtite da prljavština i haos sprečavaju energiju obilja da slobodno teče.

Bonus video:

USIJANJE DANA 11.06.2021. PROF. KAJTEZ I ADVOKAT GLIŠOVIĆ: HAPŠENJE INSPEKTORA MUP BOŽIDARA STOLIĆA
39:10

USIJANJE DANA 11.06.2021. PROF. KAJTEZ I ADVOKAT GLIŠOVIĆ: HAPŠENJE INSPEKTORA MUP BOŽIDARA STOLIĆA

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media