VILA OD 200 KVADRATA BLIZU BEOGRADA KOŠTA SAMO 50.000 EVRA: Odmah je useljiva samo što postoji 1 CAKA
Ilustracija/Vila, Foto: Filip Plavčić

evo šta se dobija za taj novac

VILA OD 200 KVADRATA BLIZU BEOGRADA KOŠTA SAMO 50.000 EVRA: Odmah je useljiva samo što postoji 1 CAKA

Nova vila od 200 kvadrata blizu Beograda za 50.000 evra! Banke prodaju nekretnine koje su otišle na doboš, a evo šta se sve dobija za taj novac

Objavljeno: 17:49h

U trenutku kada cena kvadrata konstantno raste i kada su kuće blizu Beograda pravo "blago" pravo je iznenađenje naći povoljnu, a dobru nekretninu. Postoji oglas u kome se porodična vila prodaje za 50.000 evra. Doduše, ne prodaje je vlasnik, nego banka, jer je u pitanju nekretnina koja se našla na dobošu.

Mnogo je primera nekretnina koje banke prodaju na licitacijama, a u njihovoj svojini završavaju bilo zbog nemogućnosti plaćanja kredita od strane vlasnika ili nekog sličnog razloga.

Ova kuća, koju smo pomenuli, ima skoro 200 kvadrata, i nalazi se na opštini Lazarevac. Za oko 50.000 evra dobija se i kuća (nova kako se na slici može videti), ali i zemljište uz zgradu i drugi objekat, koji su površine 500 kvadrata, kao i njiva 4. klase od 19 ari.

Iako je ukupna vrednost porodične stambene zgrade procenjena na oko 72.000 evra, imajući u vidu da je kuća otišla na doboš, na javnom nadmetanju početna cena iznosila je 70 odsto procenjene vrednosti, odnosno 50.400 evra. Kuća ima dve terase, veliku u prizemlju i manju na spratu, kao i garažu i dvorište. Navodi se, na portalu Doboš.rs i da je smeštena u mirnom naselju, pored asfaltnog puta.

U prethodno vreme najviše su poskupele kuće i vikendice u turističkim mestima, ali i u opštinama koje su blizu prestonice. Zato i ne iznenađuje što na svaku povoljniju nekretninu nakon oglašavanja vlasnik nepokretnosti dobije neočekivan broj poziva.

Imajući u vidu da je i zemljište takođe poskupelo, malo kome se isplati da u ovom trenutku, ako nema svoje, najpre kupi a zatim gradi kuću, pa pravi kupci uglavnom prate cene na tržišu i nadaju se stabilizaciji.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.