AKCIJSKA CENA, A U STVARI... Najnoviji biser na rafovima u SRBIJI, više ni ne kriju šta su vam PODVALILI (FOTO)
Prodavnica, Foto: Profimedia

obmana

AKCIJSKA CENA, A U STVARI... Najnoviji biser na rafovima u SRBIJI, više ni ne kriju šta su vam PODVALILI (FOTO)

Sledeći put kad budete kupovali, obratite pažnju pre nego se odlučite za određeni proizvod samo zato što je "na popustu"

Objavljeno:

Koliko puta ste se odlučili da kupite određeni proizvod samo zato što je bio po "akcijskoj ceni" i obeležen drugačijom bojom?

Ranije smo možda kupovali po navici ne gledajući ni cenu, ni gramažu, već zato što smo navikli na taj proizvod, ali u današnje vreme se to sve ređe dešava. Pre se opredeljujemo za artikle po smanjenoj ceni, mada kasno shvatimo da je to jedan od "trikova" kojim se prodavci vode kako bi profitirali.

Osim što se smanjuju gramaže proizvoda, a cene istih ostaju iste ili se čak povećavaju, dešava se čak i da prodavci istaknu akcijske cene koje su u stvari i skuplje od aktuelnih i to čak i ne kriju.

Upravo to se desilo i sa poizvodom u jednoj drogeriji. Naime, oni su istakli akcijsku cenu od 1.225,99 dinara, dok su precrtali prethodnu cenu koja je bila 1.199,99 dinara.

'Akcija'
"Akcija"foto: Printscreen/Twitter/Udruženje potrošača EFEKTIVA

Sledeći put kad budete kupovali, obratite pažnju pre nego se odlučite za određeni proizvod samo zato što je "na popustu".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.