ZVEZDA "SLAGALICE" O KOJOJ PRIČA SRBIJA: Arsenije ima 2 RITUALA, a tek šta bi PRVO URADIO sa MILION EVRA, HIT!
Arsenije Arsić, Foto: Printscreen/YT/RTS Slagalica - Zvanični kanal

KRALJ ZNANJA

ZVEZDA "SLAGALICE" O KOJOJ PRIČA SRBIJA: Arsenije ima 2 RITUALA, a tek šta bi PRVO URADIO sa MILION EVRA, HIT!

"Kada bih dobio milion evra, verovatno bih prvo morao da platim porez, jedan deo poklonio u humanitarne svrhe, a ostatak zadržao, i trudio se da što više putujem”, otkrio je Arsenije, koga ćemo uskoro imati prilike ponovo da gledamo u polufinalnim okršajima "Slagalice"

Objavljeno:
  • 19

Ime Arsenija Arsića, mladića iz Beograda, dobro su zapamtili kako suparnici u takmičenju, tako i svi kvizomani u Srbiji. Naime, njegov podvig od pre par dana, kada je u dva navrata pobedio Milana Đorđevića,, prvi put sa 204 poena razlike, dok je u drugom susretu to samo uvećao tokom takmičenja u kvizu "Slagalica" oduševio je sve zaljubljenike u kviz koji se decenijama emituje na Prvom kanalu Radio televizije Srbije.

Student ekomomije iz Beograda ima samo 21 godinu i zavidni kvizaški staž iza sebe. Naime, on je rpe "Slagalice", učsetvovao i u "Poteri", gde se takođe dobro pokazao. Kako je otkrio, kvizovima se bavi već duže vreme aktivno, a ljubav su mu od najranijih dana.

slagalica
foto: Printscreen/YT/RTS Slagalica - Zvanični kanal

"Kvizovima se bavim već skoro pet godina, zato što su mi velika ljubav još od detinjstva i izuzetna prilika da proverim svoje znanje i predstavim se u lepom svetlu. Za kvizove se priprema ceo život, a izvori informacija su najrazličitiji – od školskih i fakultetskih knjiga, preko veb-stranica, pa čak i razgovora sa ljudima, koji bolje od mene vladaju materijom", rekao je on.

Kako je otrkio u razgovoru za portal "Nova.rs", postoji dva rituala kojih se pridržava.

"Postoji „srećna“ plava košulja koju oblačim kada snimam, tako da je to možda neka vrsta sujeverja, a kada su važne epizode se i prekrstim. Van toga ništa”, rekao je.

Što se tiče budućnosti, ističe da će se kao student Ekonomskog fakulteta, baviti nečim iz struke, ističući statistiku kao moguće zanimanje. Za sam fakultet i ocene na njemu, rekao je da mu je trenutni prosak 8, ali da mu je od toga više bitno znanje koje stiče.

U slučaju da na nekom kvizu u budućnosti osvoji pozamašnu nagradu od milion evra, rekao je kako bi novac raspodelio na više stvari, ali kao pravi ekonomsita, prvo je spomenuo porez.

"Kada bih dobio milion evra, verovatno bih prvo morao da platim porez, jedan deo poklonio u humanitarne svrhe, a ostatak zadržao, i trudio se da što više putujem”, otkrio je Arsenije, koga ćemo uskoro imati prilike ponovo da gledamo u polufinalnim okršajima "Slagalice".

1 / 4 Foto: Printscreen/RTS

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media