MILICA JE STRAH I TREPET SVIH TAKMIČARA "POTERE": A kada je vidite u OVOM IZDANJU sigurno NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI
Milica Jokanović, Foto: Printscreen

kviz

MILICA JE STRAH I TREPET SVIH TAKMIČARA "POTERE": A kada je vidite u OVOM IZDANJU sigurno NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI

Gospođica Jokanović opredelila se za efektan sako sa karnerima na rukavima, ali ono što je najviše upadalo u oči jeste njena šik, simpatična frizura nalik na onu princeze Leje iz serijala "Ratovi zvezda"

Objavljeno:

Milica je oduvek bila strah i trepet takmičara i najveća prepreka ka osvajanju novca, a uvek oduševi publiku znanjem, brzinom, ali i interesantnim izgledom.

Tako se u jednoj emisiji ova "princeza od znanja", što je nadimak koji su joj nadenuli sprski mediji, pojavila u neobičnom izdanju u kom je nije bilo lako prepoznati.

Milica Jokanović
foto: Printscreen/RTS

Gospođica Jokanović opredelila se za efektan sako sa karnerima na rukavima, ali ono što je najviše upadalo u oči jeste njena šik, simpatična frizura nalik na onu princeze Leje iz serijala "Ratovi zvezda". Jednostavna promena, ali dovoljna da potpuno izmeni izgled ove dame.

Podsetimo, uživanje u kvizovima i širenje opšteg obrazovanja je njen hobi, a osnovna profesija - prava. Naime, Milica je diplomirani pravnik, a kaže da uživa u oba svoja posla.

- Posao pravnika je racionalan i to volim jer čini da realno procenjujem situacije i ljude oko sebe, s obe noge čvrsto na zemlji. Sebi pomalo zameram što sam ponekad previše sanjalica, kako u emotivnom pogledu, tako i pri proceni raznih ljudi, prijatelja na primer, ali s godinama se trudim da postanem kritičnija prema sebi i svetu koji me okružuje. Veoma volim oba svoja posla, i onaj pravnički i ovaj drugi, vezan za kvizove, pa sam najsrećnija što ne moram nijednog da se odreknem - rekla je ona u intervjuu za "Blic Ženu" 2018. godine.

Milica nam je tom prilikom otkrila da uživa i u brizi o sebi - te redovno ide na fitnes treninge, zdravo se hrani, pliva ili džogira. Voli da bude negovana i doterana.

- Radnim danima za sport odvojim jedva sat vremena i to u kućnim uslovima. Jak motiv da brinem o sebi je i to što volim haljine koje prate liniju tela i ističu vitkost koju sam mukotrpnim treninzima stekla. Volim i visoke potpetice i važno mi je da uvek na sebi imam poneku kap omiljenog parfema, mirisi me naprosto opčine. Zdravo se hranim i najviše volim da spremim voćni smuti ili neki vitaminski koktel, ali imam i jedan porok. Ne mogu da odolim torti od malina - otkrila je svojevremeno ova 38-godišnjakinja.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.