OGLASILA SE MILICA POVODOM SITUACIJE U TURSKOJ: Psihički je pogođena, sprema dokumentaciju za DRUGU DRŽAVU!
Milica Adamović, Foto: Printscreen/Twitter

operacija

OGLASILA SE MILICA POVODOM SITUACIJE U TURSKOJ: Psihički je pogođena, sprema dokumentaciju za DRUGU DRŽAVU!

Sada je Milica rešila da obavesti ljude šta se dešava i navela da ju je sve psihički veoma pogodilo i da je u procesu skupljanja dokumentacije za drugu državu u kojoj joj je odobreno da se operiše

Objavljeno:

Milica Adamović, teško bolesna devojka iz Beograda kojoj je hitno potreban bubreg da bi preživela, upravo se oglasila na svom Instagramu u vezi sa situacijom u Turskoj.

Devojci su lekari prognozirali oko 6 meseci života u slučaju da ne nađe bubreg.

Sada je Milica rešila da obavesti ljude šta se dešava i navela da ju je sve psihički veoma pogodilo i da je u procesu skupljanja dokumentacije za drugu državu u kojoj joj je odobreno da se operiše.

- Zdravo svima, dobro sam. Nisam se oglašavala jer nisam imala šta da vam kažem konkretno, sada imam. Znate i sami kako smo prošle u Istanbulu. Iskrena da budem, mnogo me je psihički poremetilo, ali nije to sada tema, već da se ovo reši, zato radim na tome. Našla sam drugu državu gde to može da se uradi i sada sam u procesu skupljanja dokumentacije. Javljacu vam sve kada dođe do toga, samo mi treba malo više vremena jer je ovo mnogo težak put. Samo se trudim da živim i ozdravim. Molila bi da budete strpljivi kao i ja što sam - napisala je Milica na svom Instagramu.

Slika
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, bubreg je htela da joj donira Raisa Lošić (32) iz Beograda, i njih dve su zajedno otputovale u Istanbul i nadale se najboljem.

Međutim, stvari su pošle po zlu. Milica je podelila šta se dogodilo na Etičkoj komisiji. Pojedini su posumnjali u njenu humanost i pitali su se kako je tek tako odlučila da svoj organ pokloni nepoznatoj osobi.

Optužbe su se rasplamsale nakon što im je etička komisija u Turskoj stopirala transplantaciju bubrega, ali se to, kako je Milica već objasnila, desilo zbog greške prevodioca.

Bonus video:

04:58

Nemanji hitno potrebno 100.000 evra za operaciju na Tajlandu

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.