UPOZNAJTE NAJSREĆNIJEG PSA U SRBIJI! Nazvali smo ga Džeki, a on živi i uživa u pravom RAJU NA ZEMLJI (VIDEO)
Pas zvani Džeki, Foto: Aleksandra Čolić

PAS

UPOZNAJTE NAJSREĆNIJEG PSA U SRBIJI! Nazvali smo ga Džeki, a on živi i uživa u pravom RAJU NA ZEMLJI (VIDEO)

Džeki nema svog vlasnika, niti porodicu, ali nema šanse da ga ne zapazite kada dođete na Lisine

Objavljeno: 19:55h

Prilikom posete vodopadu Lisine, ili Veliki Buk, kako ga mnogi zovu bili smo iznenađeni netaknutom prirodom koja se nalazi na samo 2 sata vožnje od Beograda.

Turisti i naši građani obožavaju vreme da provode u prirodi, a vrlo često za izlet odaberu baš ovu destinaciju. Međutim, da zaista može da se uživa na vodopadu Veliki Buk pokazala nam je jedna mala životinja.

Šta mislite ko voli da se kupa u vrelim letnjim danima i da se obraduje maženju od strane turista? Naravno, to je najbolji čovekov prijatelj, pas, koga je naša ekipa prozvala Džeki.

Kuca, Pas, vodopad
foto: Aleksandra Čolić

Džeki nema svog vlasnika, niti porodicu, ali nema šanse da ga ne zapazite kada dođete na Lisine. On je, iako to čudno zvuči "pun samopouzdanja" jer je na svom terenu. Ispoštuje svakog posetioca koji želi da ga mazi, ali nekako deluje da on ipak ima svoj put.

Na iznenađenje mnogih odlučio je da sve ignoriše i uđe u rečicu Vrelo kako bi se osvežio. Pretpostavljamo da je voda hladna, a on je nekoliko minuta bio u njoj i pozirao svim turistima koji su ga snimali i fotografisali.

1 / 6 Foto: Aleksandra Čolić

Vidi se da baš zna da uživa. U blizini vodopada se nalaze dva restorana iz kojih verovatno dobija mnogo hrane. U srcu Srbije i u raju na zemlji, pa da li jednom psu život može biti lepši?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.