ŽENE SU VOLELE MOJU JUTARNJU PATROLU: Lazanski otkrio koja godina mu je bila NAJBOLJA u životu i ZAŠTO!
Miroslav Laznaski, Foto: Zorana Jevtić

da li ste iznenađeni?

ŽENE SU VOLELE MOJU JUTARNJU PATROLU: Lazanski otkrio koja godina mu je bila NAJBOLJA u životu i ZAŠTO!

- Dame su zadovoljne odgovorom - sa setom u glasu rekao je u jednom intervjuu Lazanski

Objavljeno:

Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u svojoj 71. godini od posledica srčanog udara.

Lazanski je rođen u Karlovcu 18. septembra 1950. godine, od oca Slovenca i majke Srpkinje. Otac je bio oficir Kraljevine Jugoslavije, koji je bio zarobljen u Grčkoj i odveden u nemački logor.

Pisao je za zagrebačke listove Polet, Vjesnik, Danas i Start. U februaru 1991. je prešao u Beograd i počeo da piše za dnevni list Politika. Osim toga, pisao je i za listove Politika ekspres, NIN, Večernje novosti, zagrebački „Start“, Katimerini, Diamond weekly i Securitarian. Napisao je deset knjiga i autor je desetak televizijskih serijala.

Izveštavao je iz ratova u Avganistanu, Bejrutu, Čečeniji, Zairu, Libanu, iz iračko-iranskog sukoba, tokom operacije Pustinjska oluja, za vreme rata u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Kosovu, Libiji itd.

Najlepša godina u životu, kako je jednom prilikom rekao bila mu je 1977. godina kada je služio vojsku u Bitolju.

- Tamo sam služio vojni rok 1977. godine. Za vreme služenja vojnog roka najviše sam voleo jutarnje smene straže. Tad sam bio u najboljoj fizičkoj kondiciji, to mi je najlepši period života. Kad me neke dame pitaju zašto se knjiga zove "Jutarnja patrola", a pošto u knjizi ima i se*sa, obično kažem: "Zato što su jutarnje e*ekcije kod muškaraca najsnažnije. I dame su zadovoljne odgovorom - sa setom u glasu rekao je u jednom intervjuu Lazanski.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.