DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ PODSETILA NA ONO ŠTO SE DEŠAVALO 2012. GODINE: Da li ste vi znali za ovo?
Darija Kisić tepavević, Foto: Aleksandra Čolić

dobre vesti

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ PODSETILA NA ONO ŠTO SE DEŠAVALO 2012. GODINE: Da li ste vi znali za ovo?

Ona je dodala da je naročita pažnja posvećena prostorijama za medicinsko veštačenje, koje će u potpunosti biti prilagođene osobama sa invaliditetom i osobama sa različitim poremećajima zdravlja

Objavljeno:

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević obišla je danas sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem gradilište nove zgrade Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) u Novom Sadu i ocenila da je taj projekat "simbol snage države".

"Velika je sreća i ponos kada vidite koliko se ulaže u državu i koliko se čini sve da se poboljša kvalitet života građana. Ovo velelepno zdanje pokazuje kakav je pristup države kada su u pitanju svi aspekti života i rada građana", istakla je Kisić Tepavčević.

Ona je dodala da je naročita pažnja posvećena prostorijama za medicinsko veštačenje, koje će u potpunosti biti prilagođene osobama sa invaliditetom i osobama sa različitim poremećajima zdravlja.

"Moram da podsetim da je 2012. godine ukupan procenat dotacija iz budžeta za penzije bio skoro 50 odsto, a dočekali smo vreme da u maju i junu nema uopšte dotacija iz budžeta", predočila je Kisić Tepavčević.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.