RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Važiće od utorka do petka, EVO ŠTA NAS ČEKA
Vrućina u Beogradu/Ilustracija, Foto: Vladimir Šporčić

spremite se

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Važiće od utorka do petka, EVO ŠTA NAS ČEKA

RHZS je upozorio i da se od utorka, 22. juna, očekuje veoma toplo vreme

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se danas u istočnim i jugoistočnim krajevima očekuju kratkotrajne vremenske nepogode s gradom, obilnijim pljuskovima za kratak vremenski period i jakim vetrom u zoni padavina.

RHZS je upozorio i da se od utorka, 22. juna, očekuje veoma toplo vreme s temperaturama ( i jutarnjim i dnevnim) koje će biti iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine.

Najviša dnevna temperatura u većini mesta kretaće se od 36 do 38 stepeni. Manji pad temperature očekuje se u petak, 25.juna:

Danas se u istočnim i jugoistočnim krajevima očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, obilnijim pljuskovima za kratak vremenski period i jakim vetrom u zoni padavina.

UPOZORENjE ZA PODRUČJE SRBIJE NA VEOMA VISOKE TEMPERATURE (od 22. do 25. juna)

Od utorka, 22.juna, očekuje se veoma toplo vreme sa temperaturama ( i jutarnjim i dnevnim) znatno iznad proseka za ovaj period godine. Najviša dnevna temperatura u većini mesta kretaće se od 36 do 38 °C. Manji pad temperature očekuje se od petka, 25.juna.

SUBOTA, 19.06.2021. Upozorenje je za period od 13:15 19.06.2021. do 14:15 19.06.2021.

Konvektivna oblačnost koja uslovljava pljuskove sa grmljavinom i lokalnu pojavu grada u oblasti između Arađelovca i Smederevske Palanke u narednih sat vremena sporo se premešta na jug ka Kragujevcu i Jagodini.

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.