Strava i užas u Vranju: Ljubio u usta i pipkao po telu 13-ogodišnju devojčicu ispred škole! (FOTO)
Foto: Vranjske

hoće li neko reagovati?!

Strava i užas u Vranju: Ljubio u usta i pipkao po telu 13-ogodišnju devojčicu ispred škole! (FOTO)

Scena ispred jedne škole u Vranju zaprepastila je prolaznik: stariji čovek ljubio je i zavodio maloletnicu, pred svima, bez imalo srama
Objavljeno: 13:43h

Istovremeno, njega je baš bolelo za one silne prolaznike. A reakcije učenika: oni iz nižih razreda gledaju, ništa im nije jasno, jer tako nešto nisu videli. Ovi iz viših razreda jedni drugima skreću pažnju i prezirno okreću glavu u stranu.

foto: Vranjske

Građani, prolaznici u šoku: komentarišu svako na svoj način, krste se, pljuju... S one strane kapije nekoliko nastavnika sa učenicima čekaju na znak zvona. Bace onamo na ulicu poneki pogled, pa pred tolikom količinom sramote saginju glavu. Školskog policajca nema nigde. Sutra, u nekom izveštaju, verovatno će stajati da je bio na godišnjem odmoru. Šta još nedostaje ovom tekstu? PRVO, škola je, posle nekih sitnijih ljubavnih prestupa ove učenice, pismeno obavestila policiju. DRUGO, onom manijaku iz Krive Feje otvoren je policijski dosije. TREĆE, slučaj je registrovan i u Centru za socijalni rad. ČETVRTO, roditelji devojčice odavno znaju za ovu „vezu“.

foto: Vranske

…A ipak, neko i neki nešto čekaju. Šta? Nemam pojma. Znam samo da ovoga tipa treba odvesti u onu instituciju gde se njenim klijentima rukavima vezuju ruke u čvor. Što pre!"

(Espreso.co.rs / izvor: Vranjske.co.rs / Radoman Irić)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.