HITNO, OBJAVLJEN BROJ NA KOJI GRAĐANI MOGU DA SE PRIJAVE ZA POMOĆ OD 100 EVRA: Ovo su svi DETALJI
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRIJAVITE SE

HITNO, OBJAVLJEN BROJ NA KOJI GRAĐANI MOGU DA SE PRIJAVE ZA POMOĆ OD 100 EVRA: Ovo su svi DETALJI

Prilikom podnošenja prijave punoletni državljani Republike Srbije dostavljaju sledeće podatke: jedinstveni matični broj građanina (JMBG), registarski broj važeće lične karte, naziv banke kod koje je otvoren ili će biti otvoren račun na koji se uplaćuje jednokratna novčana pomoć

Objavljeno:

Punoletni državljani Srbije, koji imaju važeću ličnu kartu i prebivalište u Republici Srbiji od danas mogu da se prijave i putem kontakt – centra za isplatu jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100 evra.

Prethodno je 13. maja počelo prijavljivanje elektronskim putem, putem portala Uprave za trezor, na adresi idp.trezor.gov.rs.

Broj telefona kontakt – centra je 0800 101 100. Prilikom podnošenja prijave punoletni državljani Republike Srbije dostavljaju sledeće podatke: jedinstveni matični broj građanina (JMBG), registarski broj važeće lične karte, naziv banke kod koje je otvoren ili će biti otvoren račun na koji se uplaćuje jednokratna novčana pomoć.

U kontakt – centru će građani imati priliku da čuju automatski nasnimljen glas, kome će moći da ostave svoje podatke. Matični broj i broj lične karte će građani unositi koristeći brojeve telefonske tastature, a ime banke će izgovarati ili birati pritiskom na taster.

Primaoci penzija i korisnici novčane socijalne pomoći su automatski prijavljeni za isplatu jednokratne pomoći, odnosno nema potrebe da se prijavljuju. Isplata za primaoce penzija počeće danas, 15. maja 2020. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.