PREMIJERA PREDSTAVE P(h)ANTOMFEST U VRANJU: Cilj je da se izbriše razlika između čujuće i gluve dece!
Premijerno će biti izvedena predstava pantomime „Odluke“, u režiji Trajčeta Gjorgieva, nastala u produkciji Festivala, Foto: vranje.org.rs

VRANJE GRAD ZA PRIMER

PREMIJERA PREDSTAVE P(h)ANTOMFEST U VRANJU: Cilj je da se izbriše razlika između čujuće i gluve dece!

Nakon uspešnih predstava „Prva suza“ (po motivima priče Borisava Bore Stankovića), „Hamlet“, „Ljubav“, „Omnibus plus“, „Igra“ i „Zamišljeni svet“, koje su nastale u produkciji Festivala prethodnih šest godina, članovi Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje nastavljaju put u svet pantomime

Objavljeno:

U okviru sedmog Međunarodnog festivala pantomime – P(h)antomfest, koji će biti održan u Vranju 7. i 8. decembra, u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje, premijerno će biti izvedena predstava pantomime „Odluke“, u režiji Trajčeta Gjorgieva, nastala u produkciji Festivala.

Nakon uspešnih predstava „Prva suza“ (po motivima priče Borisava Bore Stankovića), „Hamlet“, „Ljubav“, „Omnibus plus“, „Igra“ i „Zamišljeni svet“, koje su nastale u produkciji Festivala prethodnih šest godina, članovi Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje nastavljaju put u svet pantomime. Predstava će biti odigrana odmah nakon svečanog otvaranja Festivala 7. decembra od 20.10h u sali Doma vojske u Vranju.

U predstavi igraju Alesandra Demirović, Ivica Spasić, Jovica Stamenković, Jelena Momčilović, Milica Janjić i Smilja Bojković.

Festival ove godine u potpunosti ostvaruje svoj cilj tako što u predstavi zajedno glume čujuća i gluva lica čime se u potpunosti briše razlika između njih kroz pantomimu. Festival su podržali Ministarstvo kulture Republike Srbije, Grad Vranje i Ambasada Sjedinjenih Američkih država u Beogradu.

Tekst je objavljen u sklopu projekta "Vranje- Grad za primer" podržanog od strane Grada Vranja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/vranje.org.rs/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.