DANAS I DO 29 STEPENI: Smena SUNCA i KIŠE danas, a evo šta možete da očekujete za VIKEND!
Kiša, Foto: Beta / Dragan Gojić

VREME U SRBIJI

DANAS I DO 29 STEPENI: Smena SUNCA i KIŠE danas, a evo šta možete da očekujete za VIKEND!

petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova

Objavljeno:

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 26°C do 29°C.

Srbija: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i povremenu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 26°C do 29°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša.

Beograd: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna do 28°C. Uveče suvo.

Niš: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna do 29°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša.

Kiša, Padavine, Vlajkoviceva
foto: Aleksandra Čolić

Užički region: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i povremenu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 27°C do 29°C. Na Zlatiboru i Tari toplije uz razvoj oblaka i moguće lokalne pljuskove popodne. Temperatura do 23°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i povremenu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 27°C do 28°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša na severu Vojvodine.

Novi Sad: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, ujutru jugoistočni, popodne zapadni. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna do 27°C. Uveče suvo.

Novi Sad
foto: Samo Novi Sad

Subotica: U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, ujutru jugoistočni, popodne severni. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna do 27°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U subotu toplo i nestabilno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su lokalne nepogode. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče je moguća ponegde kratkotrajna kiša. U nedelju i početkom iduće sedmice nastavlja promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Temperatura u postepenom padu u nedelju i ponedeljak.

04:39

KOŠAVA I KIŠA U SRBIJI USKORO NA PAUZI, ALI SAMO NAKRATKO! Meteorolog najavio skorije nepogode, ali i KAD ĆE PRAVO LETNJE VREME

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.