IVANA JE NAJPOZNATIJA SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA TURČINA: Rodila mu je naslednika, a onda... (FOTO)
Ivana Sert, Foto: Printscreen/Instagram/ivanasert

ŽIVOTNA PRIČA

IVANA JE NAJPOZNATIJA SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA TURČINA: Rodila mu je naslednika, a onda... (FOTO)

Upravo izbor za mis odveo ju je 2002. godine u Tursku gde je upoznala sadašnjeg supruga Jurdala Serta

Objavljeno: 09:34h

Mnoge Srpkinje udale su se u inostranstvo i postale veoma bogate i uspešne. Nedavno smo pisali o jednoj koja nije ni slutila da je njen muž milijarder, a kada je saznala, imla je poprilično čudno reakciju.

Ivana Sert jedna je od Srpkinja koje su ljubav pronašle u Turskoj, gde je postala jedna od najuspešnijih žena sa ovih prostora. Naime, Ivana je pre 23 godine posnela titulu mis Beograda, a bila je učesnica i Izbora za mis Jugoslavije kao i međunarodnog takmičenja lepote.

Upravo izbor za mis odveo ju je 2002. godine u Tursku gde je upoznala sadašnjeg supruga Jurdala Serta. Inače, Jurdal je sin poznatog biznismena Mehmeta Serta koji se bavi nekretninama.

Susret Ivane i Jurdala bio je veoma zanimljiv, a upoznali su se u noćnom provodu, u diskoteci koja je tada bila u vlasništvu Serta.

"Jurdana sam upoznala u diskoteci čiji je tada bio vlasnik. U to vreme sam se bavila manekenstvom i već sam pet godina živela u Istanbulu. Jurdan je poznavao valsnika agencije za koju sam radila, saznao je moj broj telefona i tako smo počeli da se družimo. U početku mi se nije sviđao, dok su njegove simpatije bile očigledne. Dolazio je sa mnom u Beograd, pokušavala sam da mu nabacim svoje drugarice, ali nije vredelo. Godinu dana se trudio i na kraju me je osvojio svojom dobrotom", rekla je Ivana Sert za "Blic".

Nakon dve godine, ozvaničili su ljubav brakom, a za veoma kratko vreme postali su jedan od najpraćenijih parova u Turskoj. Dve godine nakon vvenčanja, u njihov život došao je i sin, a Ivana se porodila u Los Anđelesu.

Ivana je dobro poznato lice sa malih ekrana. Pre 11 godina takmičila se u turskoj verziji šoua "Ples sa zvezdama", ali je morala da odustane od takmičenja po savetu lekara. U njenoj biografiji istaknuto je da je glumila u seriji "Lažljivi svet" i bila voditeljka emisije "Show TV".

Bila je i učesnica modnog žirija u televizijskim emisijama poput "Modne policije" u kojoj učestvuje Hajdi Klum, a bavi se i modnim dizajnom. I kao da ovo nije bilo dovoljno, 2012. objavila je knjigu "Bizimlesin" sa savetima o modi i lepoti.

Ivanin dizajnerski rad je pre desetak godina primetila čuvena Patrisija Sils, pa je tako Kim Katral (Samanta Džouns) ponela nekoliko njenih kreacija. A kako izgleda njen "sladak" život u Turskoj može se videti i na njenom Instagram profilu gde ima više od 2,4 miliona pratilaca.

Iako ih je spojila velika ljubav, Ivana i Jural su se rastali. U braku sa Sertom je bila od 2004. do 2013. godine i ima jedno dete, piše Telegraf.

Ivana je nedavno ponovo stala na ludi kamen, sa izvesnim Sezerom, a koliko je njihova ljubav jaka svedoče zajedničke fotografije na društvenima mrežama, na kojima se vidi da je par nerazdvojan.

(Espreso/Still)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.