RHMZ UPOZORAVA, U NAREDNIH SAT VREMENA KIŠA U DELOVIMA SRBIJE: Evo kakvo nas vreme čeka za vikend
ilustracija, Foto: beta dragan gojić, beta Emil Vas

NAJAVA

RHMZ UPOZORAVA, U NAREDNIH SAT VREMENA KIŠA U DELOVIMA SRBIJE: Evo kakvo nas vreme čeka za vikend

Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar.

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro u Banatu i na istoku Srbije ponegde kiša. Popodne se očekuje jače naoblačenje s kišom i pljuskovima, prvo na severu i zapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima.

Vreme
foto: Printscreen/RHMZ

Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od četiri do 11 stepeni, a najviša od 20 do 23 stepena.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i suvo vreme, sa sunčanim intervalima. Od večeri će padati kiša, a biće i kratkotrajnih pljuskova. Duvaće umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od osam do 11 stepeni, a najviša oko 21 stepena.

RHMZ najavio padavine

Vreme
foto: Printscreen/RHMZ

"U naredna dva sata u Banatu i Pomoravlјu mestimično slaba kiša", piše u najavi RHMZ koja je objavljena jutros u 6.30 sati.

Vreme narednih dana

U subotu oblačno i malo hladnije sa kišom, obilnijom na severu i zapadu Srbije. Na jugu sunčani intervali i toplije uz vrlo malo kiše. Vetar umeren severni i severozapadni, na jugu Srbije jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, maksimalna od 12°C na severu do 20°C na jugu Srbije. Uveče kiša, osim na jugu. Temperatura u 22h od 7°C do 11°C.

U nedelju promenljivo oblačno sa povremenom kišom. U ponedeljak zahlađenje sa kišom, a u planinama iznad 800 nadmorske visine sa snegom uz pojačan severni vetar. U utorak još hladnije sa kišom i mogućom susnežicom i snegom ujutru ponegde i u nižim predelima, posebno na zapadu Srbije.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.