CEO BALKAN NA NOGAMA ZBOG RAZLOGA ZBOG KOG JE OVAJ SRBIN OSTAVIO DEVOJKU: Poludeo kada je video JEDNU STVAR
Mobilni telefon, Foto: Profimedia

U DILEMI

CEO BALKAN NA NOGAMA ZBOG RAZLOGA ZBOG KOG JE OVAJ SRBIN OSTAVIO DEVOJKU: Poludeo kada je video JEDNU STVAR

Verovali ili ne, ali danas je izgleda normalno da se posvađate s partnerom zbog društvenih mreža

Objavljeno:

Muškarcima se često ne sviđa kakve fotografije objavljuju njihove devojke, ima i onih kojima je provokativno oblačenje potpuno u redu, a odavno nam je poznato da su rasprave neizbežne kada je u pitanju tema 'ko je koga zapratio'.

Ovo je zanimalo jednog muškarca koji je odlučio potražiti savet od korisnika Reddita. Ostavio je devojku s kojom je bio godinu i po dana u vezi, a onda je na kraju rekao da ni sam ne zna što misli.

Prekinuo s devojkom zbog storija

"Juče sam prekinuo s devojkom od godinu i po dana veze zato što je objavila nebitan story (fotografija s putovanja od pre par dana, pristojna slika), ali ga je zbog nekog razloga sakrila od mene. Kakav je vaš stav prema tome? Je li moja reakcija bila preterana? Vodim se logikom ako krije to, sigurno ima drugi razlog i ko zna što još krije. Prilikom saznanja da je objavila story koji je od mene sakriven, pitao sam je je li krije nešto od mene i je li radi nešto što ne bi trebala. Naravno, njen odgovor je bio 'ne'. Kad sam joj rekao za story, počela je vrištati, histerizirati i glumiti žrtvu. Tu mi je pukao film i prekinuo sam na mestu, okrenuo se i otišao, ali problem je što mi je malo suludo da se prekine zbog storija, a s druge strane, ja to skrivanje vidim kao izdaju. Koje je vaše mišljenje", napisao je muškarac.

Zabrinutost
Zabrinutostfoto: Profimedia

Opravdana sumnja

Mnogi su mu rekli da bi i oni napravili isto jer ona nešto skriva: "Pa zapravo nisi prekinuo zbog storija, nego zbog činjenice da tako nešto benigno krije i onda dobije napade kada joj to spomeneš. Neki tolerantniji deo mene bi ti rekao da svakako pokušaš izvući nešto više iz nje i da ne bude impulsivna odluka, ali intuicija mi kaže da si izbegao metak i pametno postupio. Zapamti, ona je morala ući i sama sakriti, znači ima neki razlog. Nije ovo neka situacija da kriješ objavu."

"Svaki red flag je red flag i ne treba ga ignorisati", dodao je drugi muškarac.

Dodali su da je doneo ispravnu odluku: "Ti si prekinuo vezu zbog nepoverenja i to je ok. Da nisi, verojatno bi te to opterećivalo i smetalo dok ne bi eskaliralo nekom svađom, što bi opet dovelo do prekida."

"Onog trenutka kad osetiš da treba proveravati/kontrolisati partnera ili sakrivati postove na mrežama, to je početak kraja", poručio mu je jedan muškarac.

Na kraju su mu rekli: "Brate, ne znam što je ispravno, ali mogu ti reći da bih i ja postupio isto kao ti. Znači jedan kroz jedan. Niste ni u braku, a već krije stvari. Doviđenja lutko, ne sija ti areol iznad glave."

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.