SKANDALOZAN SNIMAK IZ CRNE GORE DIGAO ZEMLJU NA NOGE: Žena turistima otkrila "PRAVU" istoriju, slušajte samo OVO!
Žena na Cetinju, Foto: Printscreen/Tiktok

skandal

SKANDALOZAN SNIMAK IZ CRNE GORE DIGAO ZEMLJU NA NOGE: Žena turistima otkrila "PRAVU" istoriju, slušajte samo OVO!

Žena je potom rekla da se Crna Gora sada nalazi u hibridnom ratu

Objavljeno:

Na društvenoj mreži "Tik-Tok" objavljen je snimak žene koja se, dok su strani turisti obilazili Cetinje, preuzela reč od turističkog vodiča i objašnjavala strancima "pravu" crnogorsku istoriju.

Snimak, koji je objavljen na Tik-Tok nalogu pod imenom "ivanapajovic1", je nastao ispred Cetinjskog manastira.

- Unuk kralja Nikole je bio srpski kralj koji je napao Crnu Goru i Crnogorce i uništio sve što je imalo predznak crnogorskog. Na Vikipediji možete videti da se svaka naša dinastija naziva srpskom, što nije tačno - objašnjavala je ona turistima.

Žena je potom rekla da se Crna Gora sada nalazi u hibridnom ratu, ali da će "naša istina naći put i biće vidljiva celom svetu."

- Crna Gora je nezavisna država, ima svoju hiljadugodišnju istoriju postojanja, dinastija i slavnog imena koje je kroz taj period stvorila. Za vodiča su ovo nove istorijske činjenice, ovo je moj rodni grad i ja sam svojevremeno radila kao turistički vodič, zato ovo i pričam - obratila se ona turističkom vodiču.

On joj je diplomatski odgovorio da je lepo čuti i drugi pristup.

Junakinja snimka je potom pokazala na crnogorske zastave okačene na ogradu manastira, i rekla je da je u pitanju performans njenog sugrađanina, nakon čega je, prema njenim tvrdnjama, "jedna monahinja izašla da pocepa zastavu".

- Zato što smo mi pod napadom i okupacijom crkve Srbije. Neverovatno ali istinito. Svi naši manastiri, crkve i groblja, koje su gradili naši dedovi, sada pripadaju Srbiji. To nije normalno Ja ne znam odakle vi dolazite, ali u vašoj državi morate poštovati zastavu i himnu.

To je isto kao da u vašoj državi sve pripada drugoj. Ne želim više da vas prekidam, ali moram se uključiti kada je u pitanju crnogorska istorija i istorisjke činjenice - zaključila je ona.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media