IMA DA GA UVRSTE U POPIS: Manu Čao zasvirao ISPRED PRODAVNICE u selu TOPLI DO, MEŠTANI ODUŠEVLJENI (VIDEO)
Manu Čao, Foto: Printscreen/Youtube/Pirotske vesti

SVETSKA ZVEZDA

IMA DA GA UVRSTE U POPIS: Manu Čao zasvirao ISPRED PRODAVNICE u selu TOPLI DO, MEŠTANI ODUŠEVLJENI (VIDEO)

Legendarnom muzičaru ovo nije prvi put da poseti Topli Do

Objavljeno: 11:37h

Svetski poznata muzička zvezda, Manu Chao, ponovo je posetio Srbiju, tačnije selo Topli Do, gde se ponašao - kao sav običan svet.

Ovo idilično staroplaninsko selo očigledno baš prija legendarnom muzičaru, a reklo bi se da u njegovom prisustvu posebno uživaju meštani.

Neposredan i uvek dobro raspoložen Manu Chao, pokazao je ljudima ovog sela koliko se prijatno oseća u njihovom društvu pa im je priredio "mini koncert". On je ispred seoske prodavnice seo na stepenice, uzeo gitaru i zapevao zajedno sa okupljenima.

Manu Čao
foto: Printscreen/Youtube/Pirotske vesti

Legendarnom muzičaru ovo nije prvi put da poseti Topli Do. Na istom mestu je bio u vreme kada se vodila bitka za reke na Staroj planini.

Kako je tada ispričao jedan od aktivista, Manu je bio očaran ovim mesto.

- Bio je oduševljen prirodom. Rekao je da je ovo mesto jedno od najlepših koje je video u skorije vreme, počevši od prirode pa do celog onog okruženja. Bio je zadivljen. Zadržao se nekih dva sata, posle je krenuo za Bugarsku gde je imao koncert. Na kraju je ponovo odsvirao još jednu pesmu, slikao se na barikadama, pozdravio i otišao - rekao je 2019. godine Milan Simonović.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media