NAJNOVIJA VEST IZ ER SRBIJE SAOPŠTENA: Evo šta se DESILO
Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

LEPE VESTI

NAJNOVIJA VEST IZ ER SRBIJE SAOPŠTENA: Evo šta se DESILO

Uspostavljanjem direktne linije do ove mediteranske zemlje, Er Srbija će omogućiti dobre konekcije preko Beograda ka mnogim destinacijama u svojoj mreži, kao što su Amsterdam, Berlin, Pariz, Kopenhagen, Rim, Ljubljana, Stokholm, Oslo, Prag, Štutgart, Cirih, Hanover, Lion, Nirnberg i drugi gradovi

Objavljeno: 16:38h

Er Srbija će od 31. oktobra ponovo uspostaviti direktnu liniju između Beograda i Malte. Letovi sa aerodroma „Nikola Tesla” Beograd obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, avionom erbas A319. Karte su već u prodaji.

Er Srbija
foto: Nebojša Mandić

„Pomno analizirajući tržišne prilike i osluškujući potrebe putnika, odlučili smo da obnovimo direktne letove do Malte posle pauze od tri godine. Naša kompanija ima dugu istoriju letenja ka Malti, budući da su do ove destinacije Er Srbija i njeni prethodnici, JAT i Jat ervejz, saobraćali još od kasnih šezdesetih godina prošlog veka. Srećni smo što ćemo našim putnicima ponuditi još jednu atraktivnu destinaciju za odmor i tokom zime i što povratak Malte u našu rastuću mrežu linija potvrđuje našu posvećenost u kreiranju više mogućnosti za putovanja”, izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije.

Podsećanja radi, letovi za Maltu obustavljeni su u septembru 2019. godine, dok narednih nisu obnovljeni zbog razloga u vezi sa Covid-19.

Uspostavljanjem direktne linije do ove mediteranske zemlje, Er Srbija će omogućiti dobre konekcije preko Beograda ka mnogim destinacijama u svojoj mreži, kao što su Amsterdam, Berlin, Pariz, Kopenhagen, Rim, Ljubljana, Stokholm, Oslo, Prag, Štutgart, Cirih, Hanover, Lion, Nirnberg i drugi gradovi.

Red letenja iz Beograda ka Malti:

Er Srbija
foto: Er Srbija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media