SRBINU JE ODVRATNA KOMŠINIČINA STVAR PALA NA TERASU: "Zgrada je u TOTALNOM haosu", o ovom NATPISU bruje MREŽE! FOTO
Ilustracija, Foto: Profimedia

LUDILO OD KOMŠILUKA

SRBINU JE ODVRATNA KOMŠINIČINA STVAR PALA NA TERASU: "Zgrada je u TOTALNOM haosu", o ovom NATPISU bruje MREŽE! FOTO

Ovo je korisnike Reddita inspirisalo da podele i svoja iskustva sa aljkavim komšijama, a jedan komentar je bio posebno upečatljiv

Objavljeno:

Kada živite u stambenoj zgradi, jedno je sigurno - nikada neće biti sve po vašem, a prag tolerancije ćete prosto morati da podignete ili bar da oguglate na brojne neprijatnosti.

Dobri komšijski odnosi neretko nisu laki, a još ih težim čini održavanje zajedničkih prostorija poput hodnika i lifta što je izgleda postala prava veština.

"Živeo sam u mnogo zgrada u Srbiji i to je HOROR, u Poljskoj psi ne laju i deca ne plaču. Dođeš u Beograd, a KOMŠINICA NA TERASI..." Gastarbajteri opleli po komšiluku!

Nedisciplina, nemar i aljakovst su česti "stanovnici" stambenih zgrada, a nekada čak ni redovno održavanje ne pomaže u tome da sve bude bar pristojno, ako ne već blistavo čisto. Upravo je ovo glavna tema na društvenoj mreži Reddit ovih dana; naime na istoj je podeljena fotografija iz jedne zgrade koja je navodno "u totalnom haosu".

"Poštovane komšije, molimo vas da obratite pažnju na čistoću zgrade, da ne bacate smeće sa svojih balkona, u hodnicima zgrade, da ne pljujete po liftu, jer sve su to zajedničke prostorije, zgrada je u totalnom haosu", piše na natpisu koji je zalepljen na ulaznim vratima zgrade.

Ovo je korisnike Reddita inspirisalo da podele i svoja iskustva sa aljkavim komšijama, a jedan komentar je bio posebno upečatljiv:

"Kad mi je pao na terasu komšinicin krvavi uložak shvatio sam da je vreme da prestanem da verujem u dobroćudnost ljudi. Gamad i stoka, to baca pikavce, piksle, mrve... da ne pričam o komšiji što doživljava vodeni park 3 sprata iznad, stvarno treba da se prodaje uputstvo za upotrebu stana, pa da se objasni da odliv za vodu na terasi nije za cunami pranje terase crevom, i nalivanje vode već za kišnicu, čast terasama koje su povezane na kišnu kanalizaciju, al ne kapiram kako to ljudi ne razumeju, bukvalno vodopad prljave vode. U džungli ima više reda, sreće mi".

Kakva su vaša iskustva sa komšilukom, pišite nam u komentarima?

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.