UČITELJICA ZOKA SVOJIM ĐACIMA ZADALA 18 ZADATAKA TOKOM LETNJEG RASPUSTA: Cela Srbija bruji o ovome! (FOTO)
Zadatak, Foto: Profimedia, Društvene mreže

GENIJALNO

UČITELJICA ZOKA SVOJIM ĐACIMA ZADALA 18 ZADATAKA TOKOM LETNJEG RASPUSTA: Cela Srbija bruji o ovome! (FOTO)

Sudeći po fotografiji koja se masovno deli mrežama, učiteljica Zoka je svojim đacima dala domaći zadatak za vreme letnjeg raspusta koji nije nimalo težak

Objavljeno:

Domaći zadaci, kontrolni, testovi, ispitivanja i ocene, sve to su muke školskih dana zbog kojih deca jedva čekaju da se napokon završi školska godina i da se na nekoliko meseci opuste tokom letnjeg raspusta.

1 / 7 Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama kruži fotografija sa podužim spiskom zadakata koji su đaci dobili od jedne učiteljice, a koji im sigurno neće teško pasti.

Naime, sudeći po fotografiji koja se masovno deli mrežama, učiteljica Zoka je svojim đacima dala domaći zadatak za vreme letnjeg raspusta koji nije nimalo težak, jer se sastoji od svih onih aktivnosti kojima bi deca trebala i inače da se zanimaju u tim godinama. Poput toga da voze bicikl, druže se i hodaju bosi po travi.

Učiteljica je ištampala 18 zadataka koje je preporučila učenicima da urade, pri čemu je naglasila da ne moraju da ispune baš svaki, a evo koji su to domaći zadaci u kojima će njeni klinci uživati tokom raspusta.

Domaći zadatak
foto: Društvene mreže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.