Festival sladoleda u Galeriji
Festival sladoleda u Galeriji, Foto: Monika Pavlović

OSVEŽITE SE

Festival sladoleda u Galeriji

Užitak u slasnim zalogajima upotpuniće i prateći muzički program

Objavljeno: 17:03h

Ugasite vrelinu letnjih dana omiljenom ledenom poslasticom na Festivalu sladoleda koji će biti održan u Galeriji u subotu, 31. jula i nedelju, 1. avgusta 2021. godine. Tokom dva dana vikenda od 10 do 22 časa, na trgu na prvom spratu Galerije, posetioci će imati prilike da isprobaju najraznovrsnije ukuse sladoleda vrhunskog kvaliteta.

Za ljubitelje slatkih čari ove ledene poslastice, na Festivalu sladoleda biće predstavljena široka paleta ukusa – od tropskog manga, papaje i ananasa, preko svežine jagode, višanja i limuna, do slasnog nugata, vanile i savršenih čokoladnih zalogaja. Svoje specijalitete tradicionalnih receptura na festivalu će predstaviti čuvene sladoledžije kao što su Luff, Lutak, Crna Ovca, Moritz eis, Ice cream rolls, Nancy, Tiyaki i mnogi drugi.

Festivl sladoleda
foto: Monika Pavlović

Užitak u slasnim zalogajima upotpuniće i prateći muzički program poput prave trešnjice na sladoledu.

Zasladite šoping i na jednom mestu pronađite sve što vam je potrebno. U Galeriji je u toku finalno letnje sniženje, te je sada pravi trenutak da izaberete must have komade ove sezone. Pored raznovrsne ponude prodavnica najpoznatijih svetskih brendova, uživajte u bogatim kulturnim i zabavnim sadržajima, kao i u širokoj gastronomskoj ponudi restorana sa najlepšim pogledom u prestonici. Oni su od nedelje do srede otvoreni do 23 sata, a petkom i subotom do 1 sat iza ponoći.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.