UZELA PALICU I DOŠLA DA JE PREBIJE: 3 Beograđanke se POKOŠKALE NA ULICI zbog saobraćajnog znaka, MREŽE GORE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/TamoNekiLik

haos

UZELA PALICU I DOŠLA DA JE PREBIJE: 3 Beograđanke se POKOŠKALE NA ULICI zbog saobraćajnog znaka, MREŽE GORE (VIDEO)

Brojni komentari osvanuli su ispod snimka

Objavljeno:

Na društvenim mrežama osvanuo je neobičan snimak ženske rasprave u saobraćaju. Dve žene nasrnule su na jednu jer je ona navodno udarila njima automobil. Nije poznato gde se ovo tačno dogodilo, kao i kada, a prema navodima osobe koja je podelila ovaj snimak, sve se dogodilo negde u Beogradu.

Žena u sivom automobilu marke "volvo" je navodno udarila beli automobil jedne žene, a onda je kako se sumnja, njena drugarica otrčala ispred "volva" da bi ga zaustavila. Žena koja vozi "volvo" je dala gas, ali žena nije odustajala i bacila se na haubu. Potom je počela da je vređa, a za to vreme je do automobila stigla i žena čiji auto je udaren, ali je ona u svojim rukama nosila bejzbol palicu.

Došla je do vrata vozača i naglo je otvorila vrata. Dve žene su zajedno počele da viču na ženu koja je vozila "volvo". Vređale su je i govorile su da je "ovo dvosmerna ulica" iako se na snimku jasno vidi da se radi o jednosmernoj ulici zbog dva saobraćajna znaka koja se nalaze neposredno kod mesta događaja.

Brojni komentari osvanuli su ispod snimka. "Gospođa sa palicom, izgleda da se drugačije za volan u Srbiji ne može"; "Uz vozačku dozvolu dolazi palica gratis"; "Nije mi jasno kako je ovo dvosmerna ulica?", zbunjeno je pitala jedna žena, a muškarac joj je brzo šaljivo odgovorio: "Kada imaš palicu, onda jeste".

00:20

HOĆEŠ DA TI GLAVU OTKINEM: Svađa nakon obaranja devojke na pešačkom u Zemunu

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.