AU! Dečak (1) uzeo mamin TELEFON i potrošio VRTOGLAVIH 200.000 DINARA, čekajte da čujete šta im je stiglo
Dečak, Foto: Printscreen/News12

neverovatno!

AU! Dečak (1) uzeo mamin TELEFON i potrošio VRTOGLAVIH 200.000 DINARA, čekajte da čujete šta im je stiglo

Roditelji su ispričali kako je njihov mališan star 22 meseca krenuo u kupovinu nakon što se domogao majčinog telefona

Objavljeno:

Majka jednogodišnjeg dečaka iz SAD, ispričala je kako je njen sin kupio nameštaj vredan skoro 2.000 dolara (oko 208.000 dinara) koristeći njen telefon. od Volmarta i saznala je tek kada je roba stigla.

Madhu Kumar iz Nju Džersija kaže da je mali Ajanš poručio nameštaj od novca koji su roditelji odvojili za renoviranje kuće. Nije imala pojma šta se događa dok silne kutije nisu počele da se gomilaju ispred ulaznih vrata. Bilo je svega i svačega, od saksija za cveće do stolica, a Ajanš je artikle, za svaki slučaj, poručio u više primeraka.

– Prva osoba je došla sa kutijom i stavila je pored vrata. Onda je stigao drugi, pa treći kurir i storio se red – rekla je Madhu Kumar, prenosi Nevs12.

Roditelji su ispričali kako je njihov mališan star 22 meseca krenuo u kupovinu nakon što se domogao majčinog telefona. Ajanš je zatekao otvorenu stranicu prodavnice “Volmart”, jer je majka neposredno pre toga razgledala koji nameštaj će pazariti, a sve što bi joj se svidelo stavljala je u “kolica”. Mališan, koji inače obožava da se igra na telefonu, je jednostavno kliknuo na ikonicu i potvrdio kupovinu.

– Samo je otišao do “kolica” i šta god je bilo u njima, i bum! Prosto je kliknuo i sva plaćanja su prošla – rekao je otac Pramod Kumar.

Do sada je, po proceni roditelja, isporučeno oko 75 odsto robe, ali je na sreću “Volmart” obećao da će refundirati sve artikle koje ne žele.

– On voli telefone jer su svi u virtuelnom svetu. Svi su zauzeti na svojim telefonima, njegova braća i sestre stalno bulje u njih i mislim da i njemu treba da kupim jedan – rekla je majka koja se malo naljutila na sina i priznala da će morati da stavi lozinku kako se ovo ne bi ponovilo.

Bonus video:

55:00

REDAKCIJA 27.01.2022. 2.DEO

(Espreso/News12)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.