PUKLA JOJ POZADINA, UŽAS! Imala previše JAKE AKCIJE, pa joj se DESIO HOROR, jezivi DETALJI OTKRIVENI (FOTO)
Amanda Nikol, Foto: Printscreen/Instagram

au

PUKLA JOJ POZADINA, UŽAS! Imala previše JAKE AKCIJE, pa joj se DESIO HOROR, jezivi DETALJI OTKRIVENI (FOTO)

Amanda Nikol Martin, 27, iz Las Vegasa, voli da se razmeće svojim oblinama na Instagramu, gde je njenih 8 miliona pratilaca opsednuto njenim sadržajem

Objavljeno: 09:29h

Manekenka koja je potrošila neverovatnih 100.000 dolara na operacije zadnjice tvrdi da je uništila svoje implante zbog previše seksa.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/the_amanda_nicole

Amanda Nikol Martin, 27, iz Las Vegasa, voli da se razmeće svojim oblinama na Instagramu, gde je njenih 8 miliona pratilaca opsednuto njenim sadržajem. Ali, nedavno je objasnila da se njena poslednja tura plastične hirurgije pretvorila u propao posao nakon što je srela ljubavnika.

Amanda tvrdi da je "pocepala šavove" nakon snažnog seksa sa bivšim dečkom i da je morala da se podvrgne još većoj operaciji da bi vratila guzu u formu. Manekenka je napomenula:

„Imala sam implantate za zadnjicu jer ponekad veoma brzo menjam težinu i kada bih više smršala, želela sam da zadržim svoju veliku pozadinu. „Moja poslednja operacija zadnjice bila je pre tri godine i koštala je 10.000 dolara.

„Osećala sam se dovoljno dobro da se vratim seksu sa svojim dečkom, a tablete protiv bolova su mi olakšale, pa sam želela da iskoristim trenutak da usrećim svog muškarca.

Ali, njeni šavovi su se „pukli“ – nešto što je Amanda primetila jer je čula „čudnu škripu“ koja dolazi sa leđa.

Rekla je: „Pozvala sam svog doktora, koji je rekao da neko treba da pogleda. „Ušla sam sutradan i rekao mi je da je moja napuklina na zadnjici otvorena rana. „Posle toga sam se pridržavala svih uputstava lekara jer sam bila toliko zabrinuta za svoje zdravlje. Nažalost, Amanda misli da njen partner u to vreme nije dobro prihvatio vesti.

Ona tvrdi: „Moj dečko me je na kraju prevario jer sam morala da se izlečim pa nismo imali seks. U jednoj emisiji je rekla: „Dobro sam se zalečila, imam samo malo ružniji ožiljak. „Godinu dana kasnije imala sam još jedan BBL, godinu dana nakon toga ubacila sam filer da bih sve to usavršila.

„ Zadovoljna sam svojom zadnjicom i iskreno ne želim da radim ništa više jer je toliko masivno da ako imam super grub seks, mogu lako da povredim implantate u mišiću. „Ukupno sve operacije koje sam uradila na svojoj zadnjici koštale su oko 100.000 dolara – verovatno bi trebalo da je osiguram.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.