INFLUENSERKA NAPRAVILA SNIMAK U DONJEM VEŠU ISPRED DŽAMIJE: Pozirala je Mariji, IZAZVALE SU GNEV (VIDEO)
Marija Katanova, Foto: printscreen/iz.ru

AU...

INFLUENSERKA NAPRAVILA SNIMAK U DONJEM VEŠU ISPRED DŽAMIJE: Pozirala je Mariji, IZAZVALE SU GNEV (VIDEO)

Video je razbesneo muslimane, a Marija se izvnila na internetu

Objavljeno:

Influenserka iz Rusije izazvala je gnev vernika kada je objavila snimak devojke koja pozira u provokativnom crnom donjem vešu ispred džamije.

Fotograf Marija Katanova i neimenovani model našle su se na meti kritika javnosti zbog fotografisanja ispred Moskovske džamije. Na kratkom snimku se vidi kako devojka pokriva kosu hidžabom i pozira kaputu prekoputa bogomolje.

Ona se zatim okreće i raskopčava kaput, pokazujući obline i donji veš, uparen sa čizmama do kolena. U jednom trenutku pored prolazi policijska patrola, ali se nisu zaustavljali.

Video je razbesneo muslimane, a Marija se izvnila na internetu. Ona je istakla da je bila reakcija na kampanju fotografisanja različitih modela ispred verskih objekata.

– Nisam imala nameru da povredim osećanja fanova. Cilj je bio upravo suprotan, da se spreči ovaj talas pompe, koji je počeo fotografisanjem polugolih influensera na pozadini verskih objekata. Žao mi je što je video završio na internetu sa drugačijim značenjem – rekla je ona aludirajući između ostalog na slučajeve Poline Murugine i Angeline Kuznjecove koje su se prethodno slikale gole ispred crkvi.

Advokat Aleksandra Gudimenko rekla je da bi Marija mogla da se suoči sa novčanom kaznom ako bude krivično gonjena.

Ruski politički komentator, rođen u Ukrajini, Anatolij Vaserman je rekao da ipak ne bi želeo da je vidi iza rešetaka već da bi voleo da je urazumi.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.