SIMPSONOVI NE MOGU DA PREDVIDE ŠTA ĆE SE DESITI: Sve je to slučajno
Simpsonovi, Foto: Profimedia

predviđanja

SIMPSONOVI NE MOGU DA PREDVIDE ŠTA ĆE SE DESITI: Sve je to slučajno

Pogledajte

Objavljeno: 14:34h

Mnogi su megapopularnu seriju "Simpsonovi" poistovetili sa realnim životom, te postoje mnoge teorije zavere gde navodno Simpsonovi predviđaju "budućnost" čovečanstva.

To jednostavno nije tačno. Sličnosti ponekad postoje, pre svega zbog velikog broja sezona i epizoda koje postoje.

Iako sličnosti postoje, to ne znači da Simpsonovi bilo šta predviđaju.

Ovo se govorilo da su predvideli za 2022. godinu.

1. Hrana virtuelne stvarnosti

Prema "predviđanjima" Simpsonovih Simpsonovi su uspeli da otputuju u budućnost, tačnije u 2030. godinu, gde se Homer i Mardž koji hranu unose preko hologramskog elektronskog uređaja to jest, uz pomoć VR naočara i cevi za hranjenje.

2021. godine naučnici za hranu sa Univerziteta Kornel otkrili su da sir konzumiran u okruženju virtuelne stvarnosti ima bolji ukus, dok turstička agencija "Royal Caribbean" pokušava da razvije tehnologiju kojom bi svojim gostima pružila iskustvo konzumiranja hrane u virtuelnoj stvarnosti na svojim krstarenjima piše edtimes.in

1 / 3 Foto: Profimedia

2. Kolonizacija Marsa

Liza želi da ide na Mars, pa se prijavljuje za jednosmerno putovanje na Crvenu planetu -Mars na veliko Mardžino nezadovoljstvo zbog čega se cela porodica istovremeno prijavi za putovanje koje će se održati 2026.godine Ilon Mask i njegov tim u Space X-u pokušavaju da razviju teretne brodove koji bise moglo putovati na na Mars 2022.

U planu je slanje prvo tereta koji će prvim "marsovcima" pružiti povoljne uslove za preživljavanje na ovoj planeti, a dve godine kasnije na istom brodu biće još korisnog tereta i prvih potencijalnih ljudi koji bi boravili na Marsu.

3. Ivanka Tramp kao predsednički kandidat

Simpsonovi su često ukazivali Ivanki, ćerki Donalda Trampa, da se kandiduje za predsednika pre ili nakon što je njen otac bio na funkciji predsednika USA u jednom od crtaća U stvarnom životu, Ivanka Tramp se kvalifikuje za uslove potrebne za predsednika i njeno kandidovanje za Kancelariju nije nezamisliva pojava.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.