VRELA NASTAVNICA ŽIVI DVOSTRUKI ŽIVOT: Ispričala ŠOKANTNO iskustvo sa RODITELJSKOG SASTANKA!
Kortni Tila, Foto: Printscreen/Instagram/courtneytillia and thedollhouselv

vau!

VRELA NASTAVNICA ŽIVI DVOSTRUKI ŽIVOT: Ispričala ŠOKANTNO iskustvo sa RODITELJSKOG SASTANKA!

Ona je nedavno objasnila kako bi roditelji, naročito očevi, često bili iznenađeni kada bi se lično upoznali sa njom

Objavljeno:

Kortni Tilija, bivša nastavnica, a sada lajfkouč i OnlyFans model navela je da odlično zarađuje na erotskoj platformi i da se ne bi vraćala starom poslu, a takođe se prisetila određenih neprijatnosti iz vremena dok je radila u školi.

Tilija je za TMZ otkrila da zarađuje šestocifrenu platu od pretplatničke platforme, odnosno između 20.000 i 100.000 dolara mesečno.

Međutim, nije samo velika količina novca to što je sprečava da se vrati poslu nastavnice, već i čudni i nepristojni roditelji.

Ona je nedavno objasnila kako bi roditelji, naročito očevi, često bili iznenađeni kada bi se lično upoznali sa njom.

– Imam neke smešne priče o tome kada sam dolazila na sastanke i slično, jer sam radila sa tako ozbiljnom decom da sam imala sastanke sve vreme. Kada bih došla u kancelariju na sastanak, imam toliko priča u kojima su roditelji postupali poput “šta je ovo, ko je ona” kada bi me videli – navela je Tilija.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/courtneytillia

Njoj je takođe ostao u sećanju jedan sastanak koji verovatno nikad neće zaboraviti.

– U školsku zbornicu je došao otac jednog deteta koji je govorio samo španski, pa smo čekali da prođe prevodilac. Otac je odjednom ustao i počeo da simulira udaranje po g*zi. Izgledao je kao da sam sebe udara po zadnjici. Direktor je bio u čudu upitavši šta se događa na tom sastanku, a otac je nastavio da se udara – kazala je Tilija.

Tek kad je došao prevodilac, stvari su bile jasnije, a bogami i neprijatnije.

– Najpre sam ugledala prevodioca kako crveni, a onda mi kaže: “Znate, ovaj otac je upravo rekao da ste zaslužili da vas njegov sin tako udara po g*zi – istakla je bivša nastavnica.

Ona je takođe dodala da ovaj incident ipak nije presudio o napuštanju učiteljske profesije, već da je o tome razmišljala i mnogo ranije.

Na pitanje da li se ikada družila ili izlazila sa roditeljima učenika, Tilija je odgovorila da nikad to nije radila.

Za TMZ je takođe ispričala kako je ranije bila i u teškoj situaciji sa novcem dok je bila učiteljica, dok sada, naravno, nema taj problem, kupila je novu kuću, nov automobil i mnogo putuje po raznim destinacijama.

Bonus video:

08:29

Aleksa, ako ovo gledaš, vrati se kući, mama mnogo pati što te nema: Jurić u programu uživo UPUTIO PORUKU mladiću za kojim se traga

(Espreso/TMZ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.