NAPUSTILA JE FAKS ZBOG ČISTIH PERVERZIJA: Svaka njena FOTKA GORI! Spremite se za LAVINU VRELINE, BOMBA! (FOTO)
Rubi, Foto: Printscreen/Twitter/ruby may

AU!

NAPUSTILA JE FAKS ZBOG ČISTIH PERVERZIJA: Svaka njena FOTKA GORI! Spremite se za LAVINU VRELINE, BOMBA! (FOTO)

Kada je tek počela, dečak iz Rubine škole uspeo je da pronađe njen Instagram. Njena drugarica iz razreda, sa kojom nikada ranije nije razgovarala, objavila je bezobrazni snimak sa njenog naloga na svom Fejsbuk zidu

Objavljeno:

Manekenka je napustila fakultet da bi se upustila u sasvim drugačiji poduhvat.

Rubi Mej je u seks industriji od svoje 19. godine, kada je počela da radi kao konobarica u donjem vešu i konobarica u toplesu u pabovima u Sidneju. Ova 25-godišnjakinja je tada počela da prodaje provokativne fotografije na internetu, i tako se na kraju pridružila platformi za odrasle - OnliFensu.

Rubi je rekla za Daili Star:

„Imala sam "šećernog taticu" u to vreme koji me je ohrabrivao da postanem zvezda za odrasle i počnem da prodajem svoje nage fotke na privatnom Snapčet nalogu 2017. pre nego što se za OnliFens uopšte čulo. Hteo je ne samo da me podrži dajući mi novac, već je želeo da i ja zaradim više novca! Ionako sam bila gola u javnosti, tako da me nije nateralo da počnem da šaljem golotinje i ćaskam sa muškarcima na mreži.”

Manekenka je priznala da su mnogi iznenađeni što je prešla u ovu profesiju nakon što je bila tako stidljivo dete sa konzervativnim vaspitanjem.

Rubi Mej je model OnliFensa koji povremeno dobija uvrede na mreži

„Plaćena sam da služim kafu u donjem vešu, ali mrzim da dobijam jezive komentare. Bila sam pametna i imala sam stipendije u školi, a čak sam i nakratko otišla na univerzitet da studiram matematiku pre nego što sam napustila jer nisam imala strast prema tome. Rad u polju u kojem sada radim nikada mi nije bio u planu. Šokirala sam sve oko sebe, sigurna sam da sam neko vreme bila glava tema u malom gradu iz kojeg sam.", navodi ona.

Kada je tek počela, dečak iz Rubine škole uspeo je da pronađe njen Instagram. Njena drugarica iz razreda, sa kojom nikada ranije nije razgovarala, objavila je bezobrazni snimak sa njenog naloga na svom Fejsbuk zidu.

„U tom trenutku, moja porodica nije znala detalje o tome šta sam uradila, pa sam ih pozvala, ali oni su bili tako okrutnu u vezi toga“, objasnila je ona.

Rubi je dodala: „Takođe su se dečaci iz moje škole smejali mojim objavama. Ali iskreno, to se više nikada ne dešava, ili ako se desi, ja to ne vidim."

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.