KOLEGE PRONAŠLE UČITELJICIN MATERIJAL ZA ODRASLE, ŠOK: Od ovoga MOŽE DA SE RIKNE, nije za MALOLETNE! (FOTO 18+)
Kortni, Foto: Printscreen/Instagram/courtneytillia and thedollhouselv

AU

KOLEGE PRONAŠLE UČITELJICIN MATERIJAL ZA ODRASLE, ŠOK: Od ovoga MOŽE DA SE RIKNE, nije za MALOLETNE! (FOTO 18+)

Kasnije u epizodi podkasta, Kortni je priznala da je imala neugodne susrete s roditeljima svojih učenika. Manekenku su pitali je li se ikada družila s njima, na što je ona odgovorila: "Apsolutno ne"

Objavljeno: 18:07h

Kortni Tilja radila je kao učiteljica pre nego što je prešla na karijeru modela za odrasle na OnlyFansu, a sada se prisetila kako bi roditelji učenika često bili šokirani njenim izgledom kada bi je lično upoznali.

Pojavljujući se u podkastu Inside OnlyFans, Kortni je otkrila da je u svom najboljem mesecu zaradila 80.000 funti na popularnoj 18+ platformi. Takođe je rekla da su njene kolege učitelji jednom pronašli njene kompromitirajuće fotografije kada je tek počinjala u manekenskoj industriji.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Kasnije u epizodi podkasta, Kortni je priznala da je imala neugodne susrete s roditeljima svojih učenika. Manekenku su pitali je li se ikada družila s njima, na što je ona odgovorila: "Apsolutno ne".

“Imam neke smešne priče o tome kada bih dolazila na sastanke i slično, jer sam radila s decom s posebnim potrebama, zbog čega sam imala sastanke sve vreme”, rekla je.

Izgubljeni u prevodu

Kortni je objasnila kako su roditelji često ostajali spuštenih vilica kada bi je upoznali , s obzirom na to da bi prvo razgovarala s njima preko telefona. Razumljivo, posebno su zaintrigirani bili očevi.

OnlyFans zvezda prisetila se jednog posebnog susreta kada je besni otac učestvovao u bizarnoj izvedbi usmerenoj pravo na nju.

“Najbolja priča ikad: bila sam na sastanku i imali smo dosta teških trenutaka s tim učenikom, tako da su svi okružni dužnosnici bili tamo, doista puno velikana na tom sastanku. Tata je govorio samo španski, pa smo čekali da prođe prevodilac. On ustane za stolom i počne se udarati po gu*ici. Ono, baš je bio pukao", prisetila se.

"Direktor me gleda kao: 'Šta se događa na ovom sastanku?’, a tata i dalje mlatara. Vidim kako se prevoditeljičino lice zacrvenelo i ona zavuče lice u košulju i kaže: 'Pa tata ti je hteo reći kako si zaslužila da te njegov sin udari'", završila je bizarnu priču bivša učiteljica.

Kortni je objasnila da taj incident nije imao nikakve veze s njenom karijerom na OnlyFansu, koju u to vreme još nije bila ni započela. Umesto toga, radilo se o detetovim poteškoćama u učenju, što je rezultiralo time da ju je jednog dana učenik zaista udario po pozadini.

Pritisnuta pitanjem je li se neko od njenih bivših učenika u međuvremenu pretplatio na njen OnlyFans račun, Kortni je tvrdila da "nema pojma", prenosi Daily Star.

(Espreso / Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.