LJILJA JE KUVALA LJUBAVNICAMA SVOG MUŽA SVE DOK JOJ NIJE PAO MRAK NA OČI: Usledio je PRAVI HOROR!
Foto: Prinstcreen/Instagram

ŠOKANTNO

LJILJA JE KUVALA LJUBAVNICAMA SVOG MUŽA SVE DOK JOJ NIJE PAO MRAK NA OČI: Usledio je PRAVI HOROR!

Manekenki preti 15 godina robije zbog ubistva

Objavljeno: 09:27h

Ruska manekenka koja se pojavljivala u čuvenom “Vogu” priznala je da je na smrt izbola svog muža jer joj se “rugao dovodeći kući drugu ženu kada je odbila da ima se*s sa njim“.

Ljilji Sudakovoj (27) preti do 15 godina robije pošto je tužilaštvo u Rusiji podiglo optužnicu protiv nje sa teških telesnih povreda do ubistva.

Kako je u tv emisiji „Zašto žene ubijaju“ tvrdila Ljiljina majka, Sergej Popov (28) pokušao je da napadne manekenku nakon što kući doveo drugu ženu, zbog čega ga je ona izbola nožem u samoodbrani 28. novembra 2020.

Manekenka, koju je proslavila prirodna riđa kosa, i njena majka Irena Sudakova (49) više puta su insistirali da je žrtva porodičnog nasilja i da je delovala u samoodbrani nakon hapšenja krajem 2020.

Sudakova, koja je zadržana u kućnom pritvoru u istražnom zatvoru, rekla je da je njen muž bio “mrtav pijan” kada je došao kući iz kafane sa drugom ženom “samo da joj pokaže da može da nađe nekog drugu”.

– Želeo je ono što sam odbila da uradim prethodne noći… želeo je seks – rekla je ona.

Manekenka je tvrdila da je Popov postao agresivan kada je ponudila da kuva za druge žene, ali ne za njega.

Onda je rekla da je kobne večeri seckala paradajz kuhinjskim nožem, kada ju je Popov napao, ali ga je njihov prijatelj, koji ih je posetio u stanu u Sankt Peterburgu, zaustavio i odvukao.

Popov je, navodno, ponovo nasrnuo na nju i, dok je ona pokušavala da ga odgurne, nehotice ga je ubola u grudi.

– Videla sam krv, videla sam nož u ruci, i uplašila se da će ga uzeti i samo me iseckati na smrt. Tada sam pozvala Hitnu pomoć, pokušala da ga smirim i dala mu vode. Rekao je „ne boli me“, i dodao „oprosti mi“ – kazala je Sudakova.

Popov je kasnije preminuo u bolnici, a tužioci tvrde da ga je namerno ubola i da je htela da ga ubije.

Kako se navodi u novoj optužnici, Popov je stavio ruku na njeno desno rame kako bi je smirio i prekinuo svađu, ali se Sudakova namerno suočila sa njim i barem jednom ga ubola u grudi.

Manekenka je prvo rekla istražiteljima da je izbola iz ljubomore svog muža sa kojim je bila u braku četiri godine nakon što je doveo kući ženu koju je upoznao u kafani, pisali su ruski mediji navodeći izvore iz policije.

Majka Irena tvrdila je da je Popov Ljilju te noći uhvatio za kosu i šutirao po nogama, pozivajući se na reči prijatelja koji je sa njma bio u stanu.

Suđenje u Sankt Peterburgu trebalo bi da počne do kraja meseca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.