HOĆEŠ DA SE PETLJAŠ SA RUSIMA?! Zaistavili su dve devojke a onda je počeo haos! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ Stop a Douchebag

RUSKA POSLA!

HOĆEŠ DA SE PETLJAŠ SA RUSIMA?! Zaistavili su dve devojke a onda je počeo haos! (VIDEO)

U 17. epizodi emisije "Zaustavi idiota", Rusi su stajali na dve lokacije i vozače upozoravali na prekršaj koji rade pokušajima da zaobiđu gužve
Objavljeno:

Ruski kolektiv poznat kao "Zaustavi idiota" svakodnevno "uči pameti" ruske vozače pošto im onemogućuje vožnju trotoarom i svakojakim prečicama što mnogima, u najmanju ruku, nije po volji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U 17. epizodi emisije "Zaustavi idiota", Rusi su stajali na dve lokacije i vozače upozoravali na prekršaj koji rade pokušajima da zaobiđu gužve.

NIJE VIŠE MOGLA DA TRPI! Otac glumio kako udara bebu, a reakcija ove mačke će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Većina njih se odmah povukla bez reči, neki su vređali, a dve gospođe su bile poprilično grube pa je susret s njima celo vreme bio na rubu fizičke eskalacije.

Naime, kada odbiju saradnju i "igru" po pravilima zakona, mladi Rusi vozačima na vetrobranska stakla lepe nalepnice što je već tradicionalno okidač za ogromne izlive besa i agresije.

U prošlim epizodama dostupnim na YouTubeu tako možete videti potezanje bejzbolskih palica, oružja (u ovoj epizodi) ili jednostavno - šaka.

Kako bismo vam dočarali šta je sve u stanju da uradi ova mlada ekipa, u nastavku vam prilažemo i najnoviju epizodu (18).

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.