NISAM UPOZNALA MUŠKARCA KOJI NE ŽELI ODNOSE SA MNOM: Ima 85 GODINA, troje UNUČADI, a sada traži NEŠTO PERVERZNO
Hati Retroradž, Foto: Printscreen/Instagram/hattitudes1

OPAKA BAKA

NISAM UPOZNALA MUŠKARCA KOJI NE ŽELI ODNOSE SA MNOM: Ima 85 GODINA, troje UNUČADI, a sada traži NEŠTO PERVERZNO

Pre je išla na sastanke tri puta nedeljno s muškarcima koje je upoznala na aplikaciji Tinder, no sada je blokirana u toj aplikaciji, pa je morala pronaći novi izvor zabave

Objavljeno: 17:49h

Hati Retroradž (85) odlučila je napraviti profil na aplikaciji za upoznavanje, u nadi da će pronaći malo zabave i avanture.

Kad joj je brak završio, ova majka dvoje dece i baka troje unučadi imala je 48 godina i od tada je rekla da želi izlaziti samo s mlađim muškarcima.

- Sada se ne viđam ni s kim. Objavljivaću na Tinderu, jer su tamo neki prijatelji upoznali muškarce. Ponovno počinjem da izlazim sada kad mogu da budem intimna i da uživam u vođenju ljubav. Oduševljena sam što moj seksualni stil postaje popularan. Nisu samo stariji muškarci ti koji uživaju u mladim ženama, mi isto volimo mlađe - ispričala je Hati za LADBible.

Pre je išla na sastanke tri puta nedeljno s muškarcima koje je upoznala na aplikaciji Tinder, no sada je blokirana u toj aplikaciji, pa je morala pronaći novi izvor zabave.

Uprkos tome, Hatitvrdi: - Nikad nisam upoznala muškarca koji ne želi s*ks sa mnom.

- Njenu novu potragu za muškarcima pokrenuo je prekid veze s njenim bivšim ljubavnikom Džonom (39). Iako je između njih bila velika razlika u godinama, Hati kaže kako se ona uvek oseća mlado te otkriva kako to postiže - medicinskom kuglom od 12 kilograma koju kotrlja po trbuhu te udara na prsa, ali i kaže kako je važna i masturbacija.

- Savet o se**u koji dajem ljudima je samozadovoljavanje. Morate pokretati motor bez obzira želite li to ili ne... Održavajte to na životu te tako održavajte svoju mladost - objašnjava te je dodala zašto su mlađi muškarci dobri za održavanje seksualnog života:

- Kad me ljudi pitaju zašto volim mlađe muškarce, uvijek misle da je to zbog seksa. Ne kažem da to nije istina. Međutim, stariji muškarci su već postigli sve u svom životu. Imao je svoje snove, ali ih je i postigao. Mlađi su uzbuđeni zbog budućnosti i mogu biti uzbuđena s njima - rekla je Hati.

(Espreso/najzena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.