NAJZAD PRONAŠLI MEDLIN? Da li je plavuša koja luta ulicama Rima nestala devojčica! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

da li je to ona?

NAJZAD PRONAŠLI MEDLIN? Da li je plavuša koja luta ulicama Rima nestala devojčica! (FOTO) (VIDEO)

Odbija da uzima novac, a s prolaznicima se sporazumeva isključivo na engleskom jeziku
Objavljeno:

Plavuša za koju se smatra da je u kasnim tinejdžerskim godinama privukla je pažnju više Italijana zbog svog pristojnog ponašanja i nerazumevanja italijanskog jezika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Odbija da uzima novac, a s prolaznicima se sporazumeva isključivo na engleskom jeziku.

Otišao je u rat sa blokom i olovkom: Ovo je njegovih 12 skica krvavog sukoba! (FOTO)

Internet aktivisti kažu da izgleda kao nekoliko nestalih devojaka, uključujući i Amandu Adlai, koja je oteta u Mičigenu 2008. Mariju-Brižit Henselman, koja je nestala u Nemačkoj iste godine, pa čak i kao Medlin Mekejn, koja je nestala 2007.

Italijanska policija bezuspešno pokušava da identifikuje devojku koja nema ni pasoš ni bilo koji drugi dokument s imenom.

foto: AP

Lokalni stanovnici tvrde da se odaziva na ime Marija, a policija kaže da im je dala nekoliko različitih imena. Internet aktivisti sada pokušavaju da joj pronađu dom pre Božića.

Na portalu "Missing Persons of America" piše: - Više ljudi misli da bi to mogla biti Medlin Mekejn koja bi sada imala 13 godina. Medlin ima vidljiv trag na levom oku i po tome bi je bilo vrlo lako prepoznati.

- Devojka nema nikakvih ličnih stvari i navodno nedeljama nosi istu dugu smeđu suknju, kišnu jaknu i crne muške patike. Njen slučaj se pojavio u italijanskoj televizijskoj emisiji "Ko je video" i dobio svetsku pažnju.

Lorena Kolobani izrazila je na FB stranici "Missing Persons of America" zabrinutost za mladu devojku.

- Ne znam čak ni da li je Amerikanka. Viđala sam je na ulicama Rima, spava napolju i mislim da ima psihičkih problema. Ali, čini se da nije oduvek ovako živela jer ne želi da uzme novac, vrlo je oprezna i lepo se ponaša dok jede. Mislim da je učenica iz inostranstva jer ne zna italijanski.

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.