NATAŠA SE SKINULA U VRELI DONJI VEŠ I POKRENULA LAVINU: Svi gledaju u 1 detalj, DOBRO OBRATITE PAŽNJU! (FOTO)
Nataša Sandu, Foto: Printscreen/Instagram/nathasamshandu

sada svi možemo blistati na društvenim mrežama

NATAŠA SE SKINULA U VRELI DONJI VEŠ I POKRENULA LAVINU: Svi gledaju u 1 detalj, DOBRO OBRATITE PAŽNJU! (FOTO)

I zahvaljuje osvetljenju i prvaim uglovima što su joj pomogli da izgleda „vitkije“. Zadivljujuća brineta sa svojih 483.000 pratilaca redovno deli sjajne fotografije donjeg veša i odeće

Objavljeno: 19:36h

Instagram je pun uticajnih manekenki koje se razmeću svojim malim strukom i 'savršeno' zategnutim telima.

Zbog toga se neki ljudi mogu osećati nesigurno jer se određeni tipovi tela mogu smatrati nepoželjnim. Influenserka i zagovornica mentalnog zdravlja Nataša Sandu na Instagramu je podelila stvarnost koja se nalazi iza poziranja za fotografije.

I zahvaljuje osvetljenju i prvaim uglovima što su joj pomogli da izgleda „vitkije“. Zadivljujuća brineta sa svojih 483.000 pratilaca redovno deli sjajne fotografije donjeg veša i odeće.

Ali nakon rasprave o tome da li da podeli svoje "tajne", Nataša je objavila snimak svog celulita kako bi ubedila svoje pratioce da vole svoja tela bez obzira na sve.

U nedavnom postu, Nataša je podelila uporedne snimke u razmaku od nekoliko sekundi kako bi pokazala kako osvetljenje i uglovi mogu da promene izgled naših tela. Na obe slike nosi odgovarajući beli komplet donjeg veša, influenserka se može videti kako ima različite figure na svakoj fotografiji – uprkos tome što su snimljene u razmaku od nekoliko sekundi.

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.