STUDENTKINJA MEDICINE U PAKLU: Perverznjak kupovao EKSPLICITNE BEZOBRAZNE FOTKE, a kada joj se javio, ZGRANULA SE!
Manekenka, Foto: Printscreen/instagram/ adeiacavalheiro

"KETFIŠING"

STUDENTKINJA MEDICINE U PAKLU: Perverznjak kupovao EKSPLICITNE BEZOBRAZNE FOTKE, a kada joj se javio, ZGRANULA SE!

Upravo se to dogodilo manekenki koja je ostala užasnuta nakon što joj se muškarac obratio tvrdeći da ima vezu sa njom preko aplikacije

Objavljeno:

Zamislite da otkrijete da su vaše fotografije korišćene na lažnom profilu na aplikaciji za upoznavanje ili platformi sa seksualnom konotacijom?!

Biti prevaren na takav način je ozbiljan problem i može se dogoditi većini ljudi, nažalost.

Upravo se to dogodilo manekenki i studentkinji koja je ostala užasnuta nakon što joj se muškarac obratio tvrdeći da ima vezu sa njom preko aplikacije.

Studentkinja medicine Deja Kavaljero otkrila je kako je momak kupovao fotografije na kojima je obnažena misleći da su zapravo njeni. Ona je tim povodom izjavila:

„Kupovao je fotografije osobe slične meni, misleći da sam to ja. Nije mogao da vidi lice ili tetovaže, a on je mislio da sam ja vlasnik profila."

Deja je rekla da su neke fotografije koje je imao iz magazina, za koji je pozirala. Dodala je: "Nemam nikakvih golišavih fotografija okolo. Samo fotke iz muškog časopisa, na ostalim slikama nisam bila ja."

Onaj koji se lažno predstavlja na internetu koristeći lažni identitet obično izbegava pravi sastanak i uvek ima izgovor da ne razgovara ili čak ne uključi veb kameru.

Dakle, ako vas osoba koju ne poznajete doda i ako primetite ovu vrstu ponašanja, treba da budete oprezni jer bi to mogao biti "ketfišing". ( Izraz “ketfišing” se odnosi na pojedine žene i muškarce koji zavode nekog preko interneta, a da pritom koriste tuđe fotografije i/li identitet)

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.