ŠOKIRAO PRIZNANJEM, BRUTALNA ISPOVEST: "PALI me kada me SUPRUGA VARA, a ja SVE TO GLEDAM! ZAVISNIK SAM!"
Ilustracija, Foto: Profimedia

VEROVALI ILI NE

ŠOKIRAO PRIZNANJEM, BRUTALNA ISPOVEST: "PALI me kada me SUPRUGA VARA, a ja SVE TO GLEDAM! ZAVISNIK SAM!"

Predstavljajući temu vanbračnih afera na podcastu Strictli Anonimous, voditeljka Keti je primetila da se u Denovom početnom mejlu pominje njegova „zavisnost o varanju“ i zamolila ga da objasni

Objavljeno:

Jedan muškarac je priznao da je svojoj supruzi rekao da želi da ga prevari, i iako je u početku nerado pričao o tome da mu je poslala snimak na kome se vidi kako spava sa drugim muškarcem.

Iako prevara često označava kraj monogamnih veza, Den je objasnio da je tokom tinejdžerskih godina otkrio da ga je ideja da partneri imaju aferu napalila. I nakon zanimljivih iskustava sa prvom ženom, kada su povremeno spavali sa prijateljima, Den se prisetio kako je odlučio da eskalira svoje fantazije sa drugom ženom.

Seks
foto: Profimedia

Predstavljajući temu vanbračnih afera na podcastu Strictli Anonimous, voditeljka Keti je primetila da se u Denovom početnom mejlu pominje njegova „zavisnost o varanju“ i zamolila ga da objasni. Den je rekao da uživa u saznanju da njegova žena vara sa drugim muškarcima, ali i da voli osećaj da nije siguran da li se upušta u aferu.

Keti se ubacila, pitajući: „Želiš da znam da mogu da izađem i da spavam sa bilo kim i da ti kažem kasnije?

„Da, to je to. Kada se kasnije napalite razmišljajući o tome, kažete „hej, uradio sam ovo“, potvrdio je čovek iz SAD-a.

Dalje je objasnio da je, iako se u početku mučio da pronađe partnerku koja razume njegove želje, na kraju uspeo da ubedi svoju sadašnju suprugu. Den je priznao: „Moja trenutna supruga, kada sam ovo prvi put spomenuo se stvarno uznemirila i raskinuli smo na neko vreme.

Ali, prisećajući se kako se njen stav promenio, Den je rekao: „Trenutna žena je na kraju spavala sa nekim, pa je razmislila o tome, vratila se kasnije i priznala.

Seks
foto: Profimedia

„A onda mi je priznala da i ona voli žene".

Den je rekao da mu njegova supruga sada čak šalje video snimke na kojima ga vara. Den je opisao kako je njegova trenutna veza na daljinu, tako da je njegova supruga koristila tehnologiju da bi njegove fantazije funkcionisale.

„Imam četiri video snimka kako spava sa nekim tipom, otišla je tako daleko. A onda kada je razmislila o tome, poželela je da ima i četvorku“, dodao je on.

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.