SIMONA JE POBEGLA U AMERIKU KAD JOJ SE DEČKO UBIO: Majka je uvela u PROSTITUCIJU, iza rešetaka završila zbog DROGE
Simona, Foto: Printscreen Instagram

ŽIVOTNA PRIČA

SIMONA JE POBEGLA U AMERIKU KAD JOJ SE DEČKO UBIO: Majka je uvela u PROSTITUCIJU, iza rešetaka završila zbog DROGE

Prvo je pila i drogirala se, a onda se počela baviti i prostitucijom

Objavljeno:

Simona Star se bavila modelingom u Australiji i mnogi su joj predvideli lepu budućnost.

Radila je kao model za kupaće kostime i kao model za magazin "Penthaus". Iako se činilo kako Simona ima uspešan život i živi glamurozno, zapravo njen život bio je prazan i usamljen. U adolescenciji se počela baviti prostitucijom, a počela je i da se drogira i da krijumčari drogu i lekove. Pobegla je u SAD i završila u zatvoru zbog krijumčarenja. No najbolje od svega je što joj je zatvor preokrenuo život, a u njemu je pronašla i ljubav svog života.

Simonina majka je bila prostitutka koja je uvukla u to još dok je bila tinejdžerka. Prvo je pila i drogirala se, a onda se počela baviti i prostitucijom.

- Bilo mi je zanimljivo. Bila sam u krugovima elite - ispričala je Simona o prošlosti koju želi izbrisati.

U to vreme bila je u vezi s tadašnjim dečkom Bretom Bojdom, bodibilderom i modelom. Zbog njega se prestala baviti prostitucijom.

Simona Star
foto: Printscreen Instagram

Godine 1998. na njenu adresu u Belroseu stigao je paket. Radilo se o kutiji za cipele u kojoj se nalazio eksploziv. Bojd je podigao paket koji mu je eksplodirao u lice i ostavio ga bez palca i oka, uništivši njegovu karijeru modela.

Bret to nije mogao da podnese pa se obesio u očevoj kući 2008. godine, a ona je, nakon toga, pobegla u Sjedinjene Američke Države kako bi nastavila svoju karijeru kao pop zvezda i model. Tamo je 2009. uhapšena zbog krijumčarenja metamfetamina i osuđena na šest godina zatvora.

Simonu su prvo smestili u ženski zatvor Dillvjenia gde se 2017. slomila nakon posebno intenzivnog programa rehabilitacije. Tamo je i upoznala, Brit Joung - koja je radila kao čuvar zatvora, sadašnju ljubav koja ju je bodrila nakon rehabilitacije.

- U to vreme zaista nisam nikog slušala. Mogu reći da sam bila 'gadura'. Brit je izdvojila vreme za mene i utešila me - rekla je Simone za Daily Telegraph.

Zatvorski čuvar Brit, tri nedelje, gotovo svaki dan je proveravala Simonu. Mnogi su je nazivali njenom mentorkom.

Iako je naglašavala da u početku nije bilo romantične privlačnosti, Star, koja je tada imala 28 godina, rekla je da joj je gospođa Joung pomogla shvatiti da mora imati više samopoštovanja.

Nakon toga, Simonu su premestili u Metropolitan pritvor i prihvatni centar u Silvervateru u zapadnom Sidneju, a gospođa Joung pomogla joj da se upiše na Univerzitet.

Nakon što je 2019. puštena na uslovnu slobodu, preselila se u istočno predgrađe i potražila Joung na Fejsbuku s namerom da joj zahvali za podršku koju je imala.

Brit joj je ubrzo odgovorila kako nije primereno da čuvar na službi razgovara s bivšim zatvorenikom, pa ju je Star zamolila da se javi ako se njene okolnosti ikada promene. Ubrzo nakon toga, gospođa Joung predala je svoju uniformu i dala ostavku.

Dogovorile su se da se nađu. Simone ju je čekala u obližnjem kafiću i od tada nisu provele skoro pa ni jedan dan odvojeno.

Joung koja je odrasla u severozapadnom Sidneju, rekla je da su je roditelji naučili da ne sudi knjizi po koricama. Sada zajedno žive u Sidneju i sretnije su nego ikad, piše Daily Mail.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.