Kad se u Indiji udaje ćerka štednje nema! Političar puko 69 miliona evra na svadbu! (VIDEO)
Foto: Printscreen / dailymail.co.uk

rasipanje...

Kad se u Indiji udaje ćerka štednje nema! Političar puko 69 miliona evra na svadbu! (VIDEO)

Siromašna zemlja se digla na noge nakon što je političar potrošio 69 miliona evra na petodnevno venčanje kćerke u spektaklu s filmskim zvezdama, zlatnim pozivnicama i venčanicom od 2,3 miliona €.
Objavljeno:

A kako i ne bi kada su je zlato korišćeno i na pozivnicama koje su imale i male led displeje, a u program venčanja koje je ocenjeno kao "opsceno pokazivanje bogatstva", bile uključene i zvezde Bolivuda (indijskog pandana Holivudu), a pevane su pesme posebno komponovane za ovaj događaj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mlada je nosila sari od 2,3 miliona evra a bila je zakićena sa draguljima vrednim 11,6 miliona, a ceo događaj se odigravao u maketi starovremenog Hindu hrama koji su osmislili bolivudski režiseri.

foto: Printscreen / dailymail.co.uk

Venčanje je usledilo samo dan nakon što je indijska vlada proglasila zabranju korišćenja novčanica od 500 i 1.000 rupija, kako bi suzbila korupciju i crno tržište koje se bazira na gotovini.

A upravo su te dve novčanice ono čime najveći broja Indijaca svakodnevno barata, pa je u zemlji nastao haos zbog toga što menjačnice nisu imale dovoljnu količinu dozvoljenih banknota manje nominacije.

1 ISTA scena, 30 GODINA kasnije, 20 REMEK DELA! (FOTO)

Sve to nije mnogo pogodilo političara, bivšeg člana vodeće partije Baratija Džanata (BJP), koji je šest meseci ranije platio gozbu koju je obezbeđivalo 300 policajaca i 3.000 redara, sve sa odredom za pronalaženje bombi i psima tragačima.

Iskusni političar i biznismen je, inače, prošle godine pušten iz zatvora da se brani sa slobode, nakon što je tri godine proveo u zatvoru zbog optužbi za korupciju, piše Dejli mejl.

(Espreso.co.rs / Dayli mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.